Sexy Anna Friel nahá!

Krásná, nadaná a sexy... Přesně taková je Anna Friel, představitelka Alžběty z veleúspěšného filmu Bathory, který režíroval Juraj Jakubisko. Přečtěte si o Anně Friel více, erotické fotky této sexy celebrity jsou v našem článku samozřejmostí!

Herečka Anna Friel na své propagační fotografii

Ze života Anny Friel

Anna Friel se narodila 12. července 1976 v Rochdale v severozápadní Anglii. Díky rodičům se už v dětství naučila plynně francouzsky, což se jí během dosavadního života již mnohokrát vyplatilo. Svou hereckou kariéru započala v poměrně útlém věku, v roce 1989 se stala členkou divadla Oldham Theatre Workshop, se kterým účinkovala po celé Anglii.

Herecké začátky

Anna si zahrála hned na počátku své herecké kariéry v několika seriálech, za zmínku stojí Medikové, Příběhy ze záhrobí, Případy bratra Cadfeala a nebo Za podezřelých okolní. Nejpopulárnější však byla Annina role Beth Jordacheové ve velmi populárním seriálu Brookside. Poté následovalo ztvárnění Belly Wilferové ve filmovém zpracování díla Charlese Dickense Our Mutual Friend.

Na filmových plátnech jsme mohli Annu Friel poprvé shlédnout až v roce 1995, kdy se objevila ve snímku The Tribe. Poté následovaly filmové snímky Makléř, Sunset Strip, Watermelon, Nejlepší obchodníci, The War Bride, S tebou i bez tebe či  Proud času. Na čas se poté vrátila k divadlu.

V roce 2004 si Anna Friel zahrála s Robem Lowem v televizním filmu CBS Perfect Strangers a také v seriálu z produkce Foxu - The Jury. Úspěšný rok zakončila účinkováním ve snímku Garyho Yatese - Niagara Motel. Následoval návrat do rodné Anglie, aby si zde zahrála ve filmu Irish Jam. V roce 2005 si zahrála ve snímku Góóól.

V současné době se do světových kin chystá nový dobrodružný snímek s Annou Friel v hlavní roli - Země ztracených.

Film Bathory od Juraje Jakubiska vynesl Annu Friel do hvězdného nebe

Annu Friel si vybral Juraj Jakubisko, aby ztvárnila hlavní roli Alžběty pro film Bathory, který měl slavnostní premiéru na 43. mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech v červenci roku 2008. Během natáčení mluvila Anna anglicky, do české verze ji předabovala Zuzana Stivínová.

Shlédněte ukázku z filmu Bathory

 

Sexy Anna Friel patří mezi nejvíce sexy celebrity

V roce 2008 se podle magazínu People zařadila Anna Friel do žebříčku 100 nejkrásnějších lidí světa, magazín Wizard ji zařadil na 21. příčku nejvíce sexy žen.

Anna Friel a erotické fotky

Anna Friel se ukázala téměř nahá v nejnovějším vydání magazínu Vanity Fair. Fotky jsou rafinované, skrývají v sobě sexappeal, ale neodhalují vše. Hlavním posláním lehce erotických fotek Anny Friel je představení kolekce klenotů od nejmenované (ovšem dobře známé) klenotnické firmy.

Erotické fotografie Anny Friel naleznete ve fotogalerii pod článkem.

Ze soukromí slavné celebrity

V současné době žije Anna Friel s hercem Davidem Thewlisem, se kterým má dceru Gracie Ellen. Aktuálně zvažují početí druhého potomka. Co myslíte, bude to holka nebo kluk?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies