Sexy Andrea Kerestešová

Slovenská herečka momentálně žijící v Praze - Andrea Kerestešová, nyní zažívá nejzářivější období své kariéry. Informace o hvězdě seriálu Vyprávěj naleznete právě zde.

Slovenská herečka Andrea Kerestešová na své propagační fotografii

Ze života Andrei Kerestešové

Vyhledávaná slovenská herečka Andrea Kerestešová se narodila v malinké vesničce Hlinné na východě Slovenska. Do svých osmnácti let byla ovlivňována náboženským prostředím, kde vyrůstala. Dokonce doprovázela místní sbor na varhany při mších svatých. Z venkova se krásná Adrea vydala v 18-ti letech studovat pedagogickou fakultu v Trnavě. K tomuto oboru má přirozeně blízko díky matce, která byla učitelkou, nyní je v důchodu.

Kariéra - reklamy

Andrein tajný sen byl ovšem jiný. Chtěla se stát herečkou. Během studia vysoké školy se přihlásila na několik konkurzů v reklamách a byla úspěšná. Stala se oblíbenou tváří nejen domácích, ale i v reklamách určených pro zahraniční trh. Andreu Kerestešovou můžete znát například ze spotů pro Vodafone, Bosch, Nestle voda, čokolády Korona, T-com, Baumit nebo Bohemia chips a rakouská Erste bank.

Herečka ve videoklipech

Ve svých začátcích si také vyzkoušela, jaké je účinkování ve videoklipu. Její fanoušci, ale nejen oni ji mohou shlédnout v klipu s kapelou No Name v písni Hľadám, dále s Danem Bártou v klipech We all a Dream Team, ve videoklipu Terezy Kerndlové s názvem Orchidej a se slovenskou Mishou si zahrála v klipu Čo s tým urobíš.

Filmy, seriály – úspěšné Vyprávěj

Po zmiňovaných hereckých zkušenostech získala roli ve filmu Rafťáci, který ji okamžitě dostal do povědomí českého publika. Dále si zahrála ve filmu Světla pasáže, Fabrika smrti nebo v 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem. Asi největší popularitu herečce s výraznýma očima v poslední době přinesl seriál Vyprávěj, který si postupně na svou stranu získal statisíce pravidelných diváků.

Sexy cestovatelkas uhrančivýma očima

Andrea Kerestešová se díky svým uhrančivým hnědým očím a sexy křivkám líbí mužům a není divu, když její míry jsou 91-61-91. Krom své rodné slovenštiny, mluví plynně česky a také anglicky. Kromě focení a snowboardu ji baví cestování. Nejčastěji cestuje do chudobou postižených zemí nebo za adrenalinem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies