Sexy Amy Winehouse – in a nebo out?

Amy Winehouse je světovou celebritou, kterou není potřeba nijak zvlášť představovat. Neexistuje snad nikdo, kdo by neslyšel alespoň o jednom, z jejích mnoho četných skandálů. Velkou fotogalerii Amy Winehouse naleznete právě zde!

Zesnulá anglická zpěvačka Amy Winehause

Ze života Amy, aneb z neviňátka se stala „drsná“ holka

Amy Winehouse se narodila 14. září 1983 v Camdenu (Londýn, Anglie).V mládí Amy nikoho nešokovala, byla nevýraznou slečnou plnějších tvarů, kterou byste si jen těžko zapamatovali.

 

Jak šel s Amy ale čas, stala se s ní velmi populární zpěvačka, která neustále šokuje svou extravagancí a hodně prořízlou pusou. Zkrátka, co si myslí, dá všem náležitě vědět. Často je Amy srovnávána z další známou celebritou - Lily Allen.

Věčné skandály Amy Winehouse

Řízení automobilu pod vlivem alkoholu a nebo tvrdých drog, rvačky, procházky po ulicích bez oblečení, bujaré večírky, útoky na další celebrity… to je jen krátký výčet excesů, kterými se Amy Winehouse proslavila (a samozřejmě také zpíváním).

Amy Winehouse a její „drsný“ vzhled rebelky

Amy je rebel nejen duší, ale také vizáží. Při pohledu na Amy si mnoho z nás položí otázku, zda-li se vůbec někdy dívala do zrcadla… Rozcuchané vlasy, rozmazané líčení a k tomu mnohdy roztrhané oblečení…to je zkrátka styl, kterým se Amy prezentuje ve světě.

 

Ovšem, neměli bychom Amy jen kritizovat. Občas se objeví v opravdu nápaditém kousku, který stojí za povšimnutí (i co se líčení týče). V mediích se dokonce spekuluje o tom, že Amy udává nový módní styl.

Sexy Amy Winehouse a její populární erotické fotky

Tak jako spousta světových celebrit, tak i Amy nafotila erotické fotky, které putovali po celém světě. Některé z nich můžete shlédnout v naší fotogalerii.

Rubrika sexy...

Karolína Kurková - nejvíce sexy žena naší planety?!

Sexy Petra Eliáš-Voláková

Sexy zpěvačka Rihanna

Dravá Ashley Tisdale

Nejslavnější Bond girl

Vanessa Hudgens – kráska z Muzikálu ze střední

Lucie Borhyová roste do krásy

Alice Bendová a fotky z Lea

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies