Sexy Adéla Vártová

Sexy kráska s velkým srdcem a zdravým rozumem. Tak taková je Adéla Vártová, úspěšná modelka a PR manažerka. Přečtěte si o ní více. Velká fotogalerie sexy fotek je samozřejmostí.

Modelka Adéla Vártová při reklamním focení

Adéla Vártová – sexy kráska s velkým srdcem a zdravým rozumem…

Adéla Vártová se narodila 2.května 1985 ve Slezku. V současné době tato kráska studuje Vysokou školu hotelovou v Praze, věnuje se modelingu a také dobročinnosti. Jako PR manažerka hospicu Ondráček pomáhá shánět sponzory.

Úspěšná kariéra

174 centimetrů vysoká modelka, se může pochlubit mírami 92-63-93. I když se v loňském ročníku České Miss umístila v TOP 6, ale soutěž nevyhrála, má ve světě showbussinesu díky své kráse a také povaze, cestičku prošlápnutou. Adéla patří mezi velmi vyhledávané modelky. Za zmínku určitě stojí spolupráce Adély se značkou Pantene a nebo časopisem FHM.

Sexy fotky Adély Vártové ve spodním prádle

Tak jako mnoho dalších slavných modelek, tak se také Adéla nechala zlákat nabídkou pánského magazínu FHM, aby nafotila odvážné fotky. Fotky mají erotický nádech, ovšem jsou foceny ve vší počestnosti. I tak se máme pánové na co dívat. Fotografie vznikaly pod taktovkou známého českého fotografa Jana Tůmy.

Na odvážnější fotografie si budeme muset ještě hodně dlouho počkat… Adéla nepatří k takovým exhibicionistům, aby se svlékala pro širokou veřejnost. Tuto informaci potvrzuje i ona sama: „Nevadí mi fotit se v prádle, ale intimní partie bych nikdy neukázala. I když jsem už několik takových nabídek dostala."

Adéla Vártová - zajímavosti

Nejlepší dovolenou strávila Adéla na Korsice a v Beskydech. V budoucnu by chtěla navštívit některý méně známý řecký ostrov, Jižní Ameriku a také Japonsko.Mimo jiné Adéla miluje rychlou jízdu, nablýskáné sporťáky a sexy muže.

Adéla a Mirek Šimůnek – nová láska ve světě showbussinesu

Pánové, pokud máte o Adélu zájem, máte smůlu. Ta je nyní šťastně zamilovaná do idolu mnoha ženských srdcí a pohádkového prince – Mirka Šimůnka. Přejeme, ať jim vztah dlouho vydrží.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies