Sexy Adéla Gondíková

Adéla Gondíková je velmi úspěšná herečka, tanečnice a také moderátorka. Společně se svým bratrem – Daliborem Gondíkem tvoří potřeštěné DUO, na které se jen tak nezapomíná. Víte o tom, že Adéla nafotila erotické fotky? Více se dočtete zde.

Herečka Adéla Gondíková pózuje nahá na fotografii

Adéla Gondíková – něco málo z jejího života

Adéla Gondíková se narodila 19. srpna 1973 v Sokolově. Absolvovala pražskou Státní konzervatoř. Adélu můžeme znát z televizních pořadů jako je například Snídaně s Novou, Go Go Šou, Rady ptáka Loskutáka či Kolotoč. V součastné době Adéla účinkuje v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě a společně se svým bratrem moderuje pořad Rady ptáka Loskutáka.

 

Její hlas jsme mohli slyšet také na rádiu Frekvence 1 čí Evropa 2. Adéla Gondíková žije se svým partnerem – hudebníkem Ondřejem Brouskem, se kterým je od roku 2002 vdaná. V červenci 2004 se jim narodila dcera – Nelly.

Adéla se svlékla pro Penthaus

Ano, také Adéla Gondíkova, stejně tak, jako mnoho kolegyň z herecké branže nafotila lehce erotické fotky pro pánský časopis Penthaus. Musíme uznat, že Adéle to tam sluší. Fotky nepůsobí vulgárně, poukazují na krásu lidského těla.

Sexy tanečnice Adéla Gondíková – 2. místo v taneční soutěži Bailando

Také Adéla Gondíková se zúčastnila televizní soutěže Bailando – tančím pro Tebe. Adéla spolu se svým tanečním partnerem Danielem Šnajdrem se v taneční soutěži Bailando umístili na druhém místě. Na prvním místě se umístila Jana Gonsiorová se svým tanečním partnerem Tomášem Krejčířem.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies