Sexuální polohy pro dovádění v bazénu

Samozřejmě, že vás nenavádíme k sexu na veřejném koupališti. Ale pokud máte bazén doma, můžete si užít parádní a nikým nerušený sex. Tedy pokud vás nevyruší sousedi.

Sex v bazénu - dovádějte, ale nenápadně

 

Dopřejte své partnerce stav beztíže

 

Jestli do vašeho bazénu vedou schody, nemyslíme ty plastové, tak se na nich uvelebte tak, aby vám voda sahala do pasu (asi 2. či 3. schod). Pak řekněte partnerce, aby si naskočila a zaklonila se dozadu. Vaše stehna ji poskytnou potřebnou oporu, ale ona bude mít pocit, že se vznáší na vodě. Ať se zapře o hranu bazénu a chytne se vás za lýtka. Takhle získá větší rovnováhu. Pak si vychutnávejte její pomalé pohupování a kroužení pánví.

 

Skočte na to ve vířivce

 

Vy se můžete opět pohodlně usadit do vířivky a žena si vás opět osedlá. Jestli se bojíte, že vás ve vířivce někdo přistihne “inflagranti” (neboli v zápalu činu), tak si klidně oba nechte plavky na sobě, jen je pak dejte trochu stranou. O to chlípnější to pak bude. Ten strach, že vás může někdo vidět, má taky něco do sebe. Partnerka by měla co nejvíce rozkročit nohy a těmi se zapřít o sedadlo ve vířivce. Pak už jen stačí, aby rozvlnila své boky a zahrála si na orientální tanečnici.

 

Vezměte do hry nafukovací lehátko

 

Raději svou partnerku vezměte i s lehátkem tam, kde vám bude voda sahat po stehna. Tentokrát si trochu oddechne vaše partnerka. Řekněte jí, ať se položí na bříško a roztáhne nohy. Pak už je jen na vás, abyste si ji přitáhl co nejblíž k sobě a začal přirážet. Vy udáváte tempo, takže si můžete užít buď pomalou klidnou jízdu nebo to do ní budete drsně pumpovat. Ona má jediný úkol - pevně se držet lehátka.

 

Hlavně nenápadně

 

Pokud to už opravdu nebudete moci vydržet, můžete to risknout i na veřejnosti. Stačí doplout k okraji bazénu, partnerka se opře o lokty a vy ji obejmete zezadu. Snažte se u ní být co nejblíž. Ať na vás vyšpulí zadeček a odkryje plavky na stranu. Vy se do ní vtiskněte a začněte se pohybovat. Ale velice pomalu, aby nikdo nepoznal, co tam vlastně provádíte. Když to zvládnete zamaskovat jen jako nevinné mazlení, máte vyhráno.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies