Sexuální polohy pojmenované podle zvířat

Sexuálních poloh je spousta. A navíc se mohou lišit jen názvem, ale jinak jsou si velmi podobné a některé jsou dokonce stejné. Pojďme se dnes podívat na polohy, které byly pojmenovány po zástupcích zvířecí říše.

sexuální polohy pojmenované podle zvířat

 

Žabička, která skáče

 

Jedná se o variantu “doggystylu” alias pozice “na pejska” (zezadu). Vaše partnerka si musí kleknout, ruce by měla nechat natažené na posteli a opřít se čelem o postel. Pokud chce, může si hlavu podložit polštářem. Pak ji požádejte, aby se prohla v zádech a zvedla boky.

 

Tato pozice připomíná žábu, která se zrovna chystá ke skoku. Záleží už jen na partnerce, jak vysoko dokáže zvednout zadeček. Díky tomu, že partnerka vyšpulí zadek a prohne se v zádech dosáhnete mnohem hlubší penetrace než v klasické poloze zezadu.

 

Smyslná klečící liška

 

U této polohy dochází taktéž k hluboké penetraci. Základem je poloha “na pejska”, ve které si žena klekne na všechny 4 a muž do ni pronikne zezadu. Pak si sednete na paty a necháte partnerku, aby se vám posadila do klína. Partnerka se ale neustále rukama opírá o postel.

 

Hravý delfín

 

Hravého delfína zvládnou jen silní muži. Existují 2 varianty - stojící a klečící delfín, který je tou snadnější variantou. Partnerka se položí zády na okraj postele, vy se postavíte před ní, zvednete její spodní polovinu těla a pomalu do ní vstoupíte.

 

Partnerka se tak bude opírat pouze svými rameny, lopatkami a hlavou, kdežto zbytek těla ji budete držet ve vzduchu. Dejte si však pozor, abyste jí nějak neublížil. U klečícího delfína si dle názvu kleknete, tudíž se dostanete do méně namáhavé pozice. Úhel pronikání už pro ni nemusí být tolik příjemný, ale přesto je tato poloha velmi zajímavá a určitě stojí za vyzkoušení.

 

Cválající kůň

 

K této pozici budete potřebovat pevnou židli. Vy se na ní pohodlně uvelebíte a žena si na vás obkročmo sedne. Vy nemusíte dělat prakticky nic, jen ji jemně přidržujte, aby nespadla. Partnerka se bude pomalu houpat dopředu a dozadu, tudíž bude provádět podobné pohyby jako při cválání na koni.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies