Sexuální poloha 69 - oblíbená klasika

Tato pozice je oblíbená a to především z toho důvodu, že si partneři mohou dopřát orální sex ve stejnou chvíli. Běžně se tato poloha provádí tak, že si jeden z partnerů lehne na záda a ten druhý si klekne nad něho. Muž se tak může kochat výhledem na kundičku partnerky a žena si tak může zblízka prohlédnout partnerovu největší chloubu.

Sexuální poloha 69 - zkuste ji i ve stoje či na boku

 

Většina lidí tuto pozici sice vyzkouší, ale už se k ní málokdo vrací. Což je škoda. Když už se v této poloze nechcete “udělat”, tak proč si ji neužít jen jako předehru. Klidně z toho můžete udělat vaši soukromou soutěž v tom, kdo koho “udělá” první. Můžete vyzkoušet i pozici na boku nebo ve stoje, která je ale náročnější a partnerka ve vás musí mít důvěru. Jste to vy, kdo ji bude držet v náručí a ona se vás může pouze přidržovat.

 

Pokud se rozhodnete pro klasickou polohu, kdy jeden leží na zádech, bude pro vás oba mnohem lepší, když tím, kdo leží na zádech, bude muž - tedy vy. Žena bude mít více prostoru a může více hýbat hlavou, takže vás může intenzivněji uspokojit. A když bude partnerka nad vámi, může doširoka roztáhnout nohy a vyšpulit zadeček. Tím vám dopřeje větší prostor, takže budete mít lepší přístup k jejímu klitorisu. Jelikož ležíte a máte volné ruce, využijte toho a nechte rozehrát i své prsty. Pokud dokážete vytvořit dokonalou souhru práce jazyka a vašich zkušených prstů, dopřejete partnerce bouřlivý orgasmus.

 

Face Off  (odvrácená tvář)

 

Tato obměna klasické verze je velice zajímavá. Muž se posadí na gauč nebo na podlahu, opře se a natáhne nohy. Žena se nad něj postaví zády k němu, předkloní se dolů, aby ústy dosáhla na váš penis. Čím více partnerka rozkročí nohy, tím snadněji udrží rovnováhu. Také to pro ni bude pohodlnější, aby se nemusela zbytečně krčit. Vy ji nezapomeňte přidržovat a jemně ji podpírat, aby neztratila rovnováhu. Pokud to na ni bude příliš a krev se jí nahrne do hlavy, poraďte jí, ať se na chvíli narovná a odpočine.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies