Sexuální deviace aneb každý jsme parafilik

Pár let zpátky jsme znali jen pár základních sexuálních úchylek jakými jsou například zoofilie, nekrofilie, pedofilie, sadismus, masochismus, transexualitu či BDSM. V dnešní době je všeobecné povědomí o deviacích mnohem větší, než byste řekli.

Fotografie ženy, která má svázány ruce za zády

Určitě jste o mnohých parafiliích (tedy sexuálních úchylkách) slyšeli, jen si nejste vědomi jejich odborných názvů. Věděli byste, co je taková dorafilie nebo co vzrušuje symforofily? V redakci jsme pro vás pečlivě připravili seznam těch nejbizarnějších sexuálních deviací, které existují.

1. Antropofagie je v podstatě forma kanibalismu. Sexuální vzrušení antropofagiků pochází z pojídání lidského masa. Deviantům je úplně jedno, zda jde o maso z vlastního či cizího těla, živého nebo mrtvého. Pojídají se hlavně genitálie a vnitřní orgány.

2. Dakryfilie je parafilie, při níž se jedinec vzrušuje při pohledu na plačícího člověka. Dakryfil může být buďto aktivní nebo pasivní.  V případě, že dakryfil vyvinul iniciativu, aby vyvolal u oběti slzy, jedná se o aktivní typ. Tuto deviaci dělí odborníci také na psychologickou a sexuální formu. Tyto dvě formy se rozlišují podle přítomnosti nebo nepřítomnosti sexuálního podtextu. Výzkumy prokázaly, že psychická forma je typičtější pro ženy a sexuální pro muže. V rolích obětí jsou zde však téměř výhradně ženy.

3. Dippoldismus je jednou z nejnebezpečnějších úchylek. Jedince s touto sexuální deviací vzrušuje týrání dětí. Dippoldismus je pojmenován podle německé sadistické učitelce Andreas Dippold, která na začátku 20. století  ze sexuálních motivů ubila svého žáka.

4. Dorafilové považují za nezbytnou pomůcku k jejich sexu zvířecí kůži nebo kožešinu. Bez ní pro ně milovaní není takový požitek.

5. Lidé, kteří provádí elektrosex mají nutkavou potřebu využívat k vzrušení elektřinu a elektrické přístroje. Existují profesionální přístroje vyráběné právě pro tento účel, ne každý však tyto speciální pomůcky využívá. Někomu stačí i obyčejná baterie.

gokkun

zdroj: pornhub.com

6. Deviaci nazývanou gokkun můžeme nalézt hlavně v pornografii. Podstatou této úchylky je žena konzumující velké množství spermatu. Většinou ženy konzumují mužské sperma, ale můžeme najít také případy, kdy ženy konzumují koňské či býčí sperma.

7. Koczwarismu, autoerotická asfyxiace nebo afyxofilie. Všechny tyto pojmy označují parafilii při které si jedinci navozují stav vzrušení tím, že sami sebe přiškrtí či přidusí. Jedná se o další velmi nebezpečnou deviaci, při které může jít o holý život. Na celém světě zemře ročně až 500 lidí, kteří sami sebe uškrtí za účelem lepšího sexuálního uspokojení.

8. Velmi znepokojující úchylkou je mysofilie. Jedná se o deviaci spadající do fetišismu. Jedinec se vzruší z páchnoucích nečistot (výkaly, zvratky, špinavé prádlo) na svém či partnerově těle. Mysofiliky lákají také použité hygienické potřeby, jakými jsou například zkrvavené vložky, tampóny či pokálený toaletní papír.

9. Pikacismus je extrémní projev výše zmiňované mysofilie. Vzrušení zde nastává při pojídání lidských výměšků jakými jsou výkaly, moč, pot a podobně, ale také pojídáním nepoživatelných materiálů (hlína, písek, papír, křída atd.).

mysofilie

zdroj: heavy-r.com

10. Saliromanie je dalším extrémním projevem mysofilie. Tentokrát se nejedná o pojídání, ale o znečišťování partnera výkaly, močí, bahnem a podobnými nečistotami.

11. Odaxelagnie je jedna z úchylek, kterou skoro všichni známe a kterou mnoho z nás velmi rádo provozuje. Odaxelagnika vzrušuje, když je kousán nebo když někoho kouše.

12. Jedním z druhů fetišismu je parcialismus. Jedinec, který trpí touto parafilií, výrazně preferuje konkrétní část partnerova těla. Takto “posedlý” člověk vyhledává pouhý pohled či dotyk, možnost líbat se nebo masturbovat pomocí preferované části těla.

13. Zřejmě nejnebezpečnější sexuální deviací je patologická sexuální agresivita. Vzrušení se jedinci dostává pouze v případě, že překonává odpor neznámé ženy. Pro tyto sexuální agresory je nejdůležitější slyšet křik a prosby - to je vzruší ještě více. Pokud odpor nenachází, může se stát, že od svého úmyslu upustí a oběť nechají. Agresoři ze strachu před prozrazením neváhají ani zabít.

14. Pseudonekrofilie nutí jedince trpící touto deviací vyžadovat po partnerovi, aby předstíral smrt. Partner může být namaskován jako mrtvola a při sexu je nehybný a neaktivní. Kdo nemá odvahu o něco takového svého partnera poprosit, ukájí se většinou při myšlenkách, že souloží s opravdovou mrtvolou.

15. Ve sitofilicích vzbuzují vzrušení nejrůznější potraviny, které používá k sexuálním účelům. Nemusí jít ale pouze o sexuální styk s potravinami. Sitofily může vzrušit i pouhá příprava jídla.

16. Vorarefilie je podobná deviace jako sitofilie. Takto orientovaný člověk nachází vzrušení při představě, že je pojídán. Vzrušovat jej může i sledování pojídání někoho jiného (např.: když pavouk žere živou potravu).

Ať už se Vám tyto parafilie líbí (či je dokonce preferujete),  nebo jste zásadně proti, pamatujte: "sto lidí, sto chutí”.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.8 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies