Sex - zdarma nebo za peníze?

Prostituce je stará jak lidstvo samo, lidé si sexem vydělávají již od nepaměti. Proč si ale za sex platíme? Pro někoho je sex hobby, někoho živí a někdo k němu potřebuje plnou důvěru druhé osoby.

Fotka zachycující modelku, která se chystá kousnout do banánu

Láska, svět, zajímavosti a sex

Sex je věcí fyziky, stejně jako láska věcí chemie. Z toho plyne, že je obecně nemůžeme porovnávat. Nechť je vůle každého svobodného člověka, aby se ubíral jakoukoli cestou. Sex zdarma se vztahuje na dva případy mezilidských vztahů- milenecký a „požitkářský“. Výjimka k porovnání může být jen požitkářský vztah – respektive sex s lidmi, kteří se mi jednoduše líbí.

Sex za peníze není hoby, ale živobití

Sex za peníze – tedy prostituce, je nejstarším řemeslem na světě. Lidé odpradávna a ve všech koutech světa shlédavali způsob tohoto živobytí jako možnost jednoduše si vydělat. Někteří tento způsob shledali také jako příjemným.

 

Sex za peníze se samozřejmě provozuje i v dnešních dobách u nás a to nejrůznějšími způsoby. Krom prostitutek, které běžně spatříte u některých silnic, můžete zavítat do „veřejných domů“. V dnešní době je rozšířen také problém s dětskou prostitucí. Alarmující je, že se děti sexem živí i ve vyspělých státech.

Muži versus ženy- proč za sex platíme?

Co vede ženy i muže k tomu, že si za sex platí? Kromě vyjímek platí u žen pravidlo nespokojenosti. Ženy si užívají sexu stejně rády jako muži a snad i o něco víc, ovšem většinou bývají také věrnější, byť to tak někdy zrovna nevypadá.

 

Častěji však využívají erotických služeb právě muži. Může se zdát, že je tomu taky proto, že mají více důvodů je využívat. Zde také platí důvod nespokojenosti s partnerkami. Krom toho pánové od přírody rádi experimentují, v neposlední řadě někteří nezadaní a nevyzrálí muži vyhledávají tyto služby jako školu.

Svět muže - další zajímavé články pro muže i ženy

Obydlení Marsu - fakt nebo fikce?

Televizní reklamy a jejich vliv na člověka

Ideální hospoda pro správné chlapy

Rybaření - rybolov z břehu i bez navijáku

Nejbrutálnější zločiny historie

Je normální být nevěrný?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies