Sex ve vodě - jaké obtíže s sebou přináší?

Občas po sexu ve vodě zatoužil snad každý z nás. Ale jen někteří se touto zkušeností mohou pochlubit. Ať už to chcete zkusit v jezeře, ve vířivce či bazénu, ve sprše nebo dokonce v moři, měli byste si dávat pozor na možná rizika.

Sex ve vodě - jaké obtíže s sebou přináší?

 

Ačkoliv tomu možná nebudete chtít věřit, někdo ještě pořád věří, že při sexu ve vodě nemůže v žádném případě otěhotnět. Vždy existuje riziko - někdy větší a jindy jen nepatrné, ale nikdy nejste 100% chránění. I když si nasadíte kondom, stejně se může stát nehoda a vaše partnerka otěhotní. Proto buďte vždy maximálně obezřetní a nespoléhejte se jen na jeden druh ochrany proti početí.

 

Voda vás bude nadnášet, ale ne dostatečně. Při sexu ve vodě existuje i možnost utopení. Ve vodě na vás oba čeká i spousta bakterií, které vám mohou přivodit infekce. Může vás při tom někdo načapat nebo se můžete i zranit. Zranění může být způsobeno nešťastným vyklouznutím penisu nebo jen nešikovnými pohyby.

 

Měli byste si také dávat pozor na různé kořeny či skalky, abyste se o ně neřízli. A když cestujete, nechoďte nikdy do vody, když nevíte, co v ní žije. Určitě jste již slyšeli o rybkách, které vám mohou zalézt do vaší chlouby a tam se pěkně a bolestivě usadí.

 

Riziko infekce a nedostatečné přirozené zvlhčení

 

Nejčastěji se nějakou infekcí nakazí žena, neboť zanesete bakterie a nečistoty do její pochvy. Když se žena jen koupe, její vnitřní prostředí je proti bakteriím přirozeně chráněno. Následnou penetrací a tlakem, k němuž dochází pohybem penisu, dopravíte do jejího těla onu nebezpečnou infekci. Voda může vytvořit i přetlak, takže se může dostat i za hlenovou zátku - najde si cestu až do dělohy.

 

Přirozená vlhkost při sexu ve vodě nestačí. Měli byste použít i lubrikant. Možná si říkáte, že voda může klín vaší partnerky dostatečně zvlhčit, ale není to pravda. Voda sama o sobě nemá příliš dobré třecí vlastnosti, takže můžete svou partnerku ošklivě zranit. Proto raději použijte i nějaký ten lubrikant - čistě jen pro jistotu. Zvolte takový, který je vhodný k použití ve vodě.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies