Sex ve třech - vzrušující dobrodružství

Pro některé je to lákavé dobrodružství a pro jiné nebezpečná zkušenost. Než se rozhodnete, pořádně si promyslete, zda vám “trojka” nepřinese více škody než užitku. Každopádně, pokud se s partnerkou pro tohle dobrodružství rozhodnete, byste si měli stanovit určitá pravidla.

dvě ženy ve spodním prádle

 

Nejprve si otevřeně promluvte se svou partnerkou, zda by se jí “trojka” také líbila. Vzájemně si povězte, co od toho očekáváte a co jste ochotni tolerovat. Jedním z pravidel by mělo být vymyšlení způsobu, jak akci ukončit, když to jeden z vás nezvládne. Rozhodně by nebylo fér, abyste jeden bez druhého nadále pokračovali. Pak musíte rozhodnout, kde to provedete a koho vlastně chcete přizvat, jestli to bude další žena či muž. Většina mužů chce u trojky raději další ženu, ale najdou se i takoví, které rajcuje představa, že to jeho žena dělá s cizím chlápkem. Každý má jinou fantazii.

 

Rozhodně se vyvarujte otázek typu: “Co když bude lepší než vy? Co když to ohrozí náš vztah?”. Nikdy se s třetí osobou nesrovnávejte. Pokud jste na pochybách nebo to děláte jen kvůli partnerky, většinou to nedopadne dobře. Souhlasit musíte oba. Ujasněte si, že je to pro oba jen hra a nic “víc”. Dohodněte se s partnerkou na věcech, které ani jednomu z vás nevadí. Ve většině případů je tou třetí osobou žena. Vaší partnerce ale mohou některé věci vadit. Některým ženám vadí, když vidí, jak vás cizí žena orálně uspokojuje. Některé polohy jí mohou také vadit. Dříve než podniknete tento experiment, měli byste se ujistit, že vám od třetí osoby nehrozí žádné zdravotní komplikace. Neměli byste proto zapomínat na ochranu.

 

Důležité je, abyste svou partnerku neodsunul do pozadí a neužíval si jen s tou druhou ženou. V žádném případě byste neměli být sobečtí. Představa, že se vám budou věnovat dvě ženy, je jistě velmi lákavá, ale může se stát, že se ženy budou nejprve věnovat sobě navzájem. Neberte to osobně a neurážejte se. Užívejte si ten pohled a když to bude trvat déle, než jste schopen unést, prostě se sám zapojte. Hlaďte je, líbejte a postupně si pozornost strhněte na sebe. Jakmile do ženy proniknete, nezapomínejte se věnovat i té druhé. Můžete ji líbat, hladit a dívat se jí do očí. Když se takto předem dohodnete, neměla by vás během trojky ovládnout žárlivost. Buďte k tomu otevření a nedělejte z toho žádnou velkou vědu. Je to jen další sexuální zkušenost.

 

Jak začnete? Nechte tomu volný průběh. Ono se to nějak vyvine. Pokud jste nervózní, dopřejte si malého panáčka. Ale neměli by jste to s alkoholem přehnat. Chcete si přece tuto zkušenost zapamatovat a určitě netoužíte po tom, abyste se nějakým způsobem ztrapnil. Jestli vám je po akci nepříjemné, aby třetí osoba přespala u vás, raději se nějak vymluvte.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies