Samuraj.cz

Sex ve sprše - dokonalé osvěžení a potěšení v jednom

Rita Jaroszová

V horkém počasí se moc nikomu pohybovat nechce. A když už v tom vedru dostanete chuť na sex, některé ženy to rychle přejde, neboť se jim nelíbí představa toho, že se budou nechutně potit a lepit na partnera. Mužům to většinou nevadí. Když chtějí sex, tak je nějaký pot nemá šanci zadržet. Proto nabídněte svým partnerkám chladivé osvěžení. Vezměte ji do sprchy. To už vás neodmítne.

 

Předehru můžete klidně přeskočit, ale pokud zrovna nespěcháte, vychutnejte si tu osvěžující jízdu. Nalijte si do dlaně trochu sprchového gelu a pomalu jí omývejte každičký centimetr jejího těla. Pak ji můžete požádat o to samé s vámi.

 

Nejoblíbenější sexuální polohy

 

Řekněte své partnerce, ať se otočí čelem ke zdi, opře o zeď a rozkročí nohy. Je to jako byste ji chtěl zatknout. Nejprve ji přece musíte pořádně prohledat. Ale neberte to nijak doslovně. Zkoumejte její hebkou kůži, pomazlete se s jejími ňadry a v té správné chvíli si ji přitáhněte za boky a vezměte si ji zezadu. Jednou rukou si ji přidržujte a tou druhou můžete dráždit její klitoris. Bude v sedmém nebi.

 

Ať už se rozhodnete pro sprchu či vanu, mělo by v ní být dostatek prostoru, aby jste se do ní mohl posadit s nataženýma nohama. Díky poloze “v sedě” má partnerka kontrolu nad hloubkou průniku. Pro vás je výhodné, že se u této polohy moc nenadřete, neboť všechnu podstatnou práci za vás vykoná partnerka. Můžete ji ale pomoci tím, že ji budete rukama nadzvedávat zadeček. Nebo popadněte sprchu a tím ji můžete ochlazovat a masírovat prsa nebo jinou část jejího těla.

 

Pokud se jí chcete dívat do očí, stačí aby nadzvedla jednu nohu. Ale pozor, abyste neztratili rovnováhu. Pokud zvedne levou nohu a obtočí ji kolem vás, vy ji pravou rukou chytněte za zadek a raději ji ještě pro jistotu opřete zády o stěnu.

 

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.