Sex v autě - šikovná příručka

Každého už někdy napadlo, že by mohl vyzkoušet sex v autě. A těch, kteří to opravdu vyzkoušeli, není málo. Pokud toužíme po sexu na netradičním místě, nejčastěji volíme auto. A proč taky ne? Dnes už má auto skoro každý. Stačí nasednout a užít si parádní dobrodružství.

sex v autě

 

Neměl byste podcenit přípravu

 

Nikdy byste neměl sex provozovat za jízdy, jinak tím ohrozíte nejen svou bezpečnost, ale i bezpečnost ostatních účastníků silničního provozu. Raději zastavte na místě, kde nebudete překážet a kde vás také nikdo neuvidí. Polní cesty nebo plochy poblíž lesů jsou místa jako stvořené pro sex v autě. Nikdo vás nebude rušit. Dávejte si pozor na ruční brzdu, aby se vám při vašem dovádění náhodou nepovolila. Pokud jste zastavili v kopci, či poblíž nějakého srázu či řeky, buďte obzvlášť opatrní.

 

Garáž rozhodně není dobrý nápad, protože se můžete otrávit výfukovými plyny. A taky proč byste měli sex v autě, když máte k dispozici celý dům. Podzemní garáž je ale něco jiného. Hodně záleží na tom, jak moc jste odvážní. Jen nezapomeňte, že v některých podzemních garážích nemusíte narazit jen na náhodné kolemjdoucí. Někdy jsou garáže hlídané kamerovým systémem, tak se nejdřív dobře rozhlédněte. Ženy by mohli mít vychytané oblečení, které nemusí úplně svlékat, ale je ke genitáliím budete mít snadný přístup. Abyste se vyhnuli volání odtahovky, raději šetřete baterii. Hudba, světlo a klimatizace jsou určitě dobrými pomocníky pro navození nálady, ale nemusí se vám to vyplatit. 

 

sex v autě - polohy

 

Ideální polohy

 

Na předním sedadle se můžete cítit trochu sklíčeně. Nemáte tam dostatek prostoru, překáží volant, palubní deska a řadící páka. Můžete ale sklopit sedadlo dozadu a dovolte partnerce, ať si na vás obkročmo sedne tak, aby byla otočená zády k palubní desce. Aby mohla lépe kontrolovat hloubku a prudké pohyby, může se rukama opřít o palubní desku. Na zadních sedačkách to pro vás bude nejpohodlnější. Ve větších autech můžete obměnit i více poloh.

 

Partnerka si váš může “osedlat” tváří v tvář nebo se k vám otočí zády a poskytne vám pohled na svůj zadeček. Partnerka by si měla dát pozor, aby se neuhodila do hlavy. Pozice zezadu je také vhodná, ale vyžaduje větší míru soukromí, pokud tedy netoužíte po zvědavých čumilech. Jestli vlastníte kombíka, můžete využít jeho kufr. Získáte tak větší prostor pro milování. Abyste předešli odřeninám či otlakům, nezapomeňte něčím “změkčit” přechod plochy kufru a zadních sedaček. Deka by k tomuto účelu měla postačit. A co takhle vyzkoušet sex na kapotě vašeho auta? Než se příliš rozvášníte, vyzkoušejte, jak jsou plechy pevné. Tady už se naštěstí nemusíte omezovat výběrem vhodných pozic.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies