Sex před zrcadlem není jen pro odvážné

Sex si můžete okořenit i bez drahých erotických pomůcek. Postačí vám k tomu obyčejné zrcadlo.

Sex před zrcadlem není jen pro odvážné

 

Přizvěte zrcadlo k vašim postelovým hrátkám a jistě toho nebudete litovat. Uvidíte, že zrcadlo neslouží jen pro kontrolu, jak vám to dnes sluší. A není pravdou, že si sex před zrcadlem musí užívat jen ti, co se nestydí nebo mají dokonalou postavu. Stačí, když rádi experimentujete, a milujete své i partnerovo tělo. Vždyť jsme se narodili doslova s “holým zadkem”, tak bychom se měli i bez oblečení cítit přirozeně. Zkuste to.

 

  • Nahota je zcela přirozená

 

Samozřejmě, že pokud byste vyšli ven na ulici jen tak, jak vás pán bůh stvořil, pravděpodobně byste vzbudili nemalé pozdvižení, které by určitě skončilo tím, že by pro vás přijel příslušný orgán, který by vás ihned specifikoval. Ale doma si každý může dělat, co chce. Většina lidí se ale obléká i doma, protože je jim v oblečení lépe a také tepleji.

 

  • Zrcadlo - díky němu si můžeme vychutnat detailní pohledy na naše nahá těla

 

Kdyby nebylo zrcadel, neviděli bychom tyto krásné detaily, neboť v některých polohách bývají skryté. Zrcadlo nám tedy otevírá dveře do světa, kde i ty nejobyčejnější sexuální pozice dostanou zcela jiný rozměr. Zrcadlo byla už odedávna spojováno s tajemnem. Říkali se o něm nejrůznější legendy, sloužilo pro věštecké výklady a bylo zahaleno do mnoha mýtů.

 

Věděli jste, že už ve starověku byly v pokojích tzv. “vykřičených domů” zrcadla? Je to jednoduchý trik, který zvyšuje milostnou touhu zákazníků. Dokonce se zrcadla vyskytují v těchto domech dodnes. Před zrcadlem jsme totiž všichni tak trochu exhibicionistou a voyerem zároveň. Nemusíte se ale bát, že je takové počínání nějak zhoubné. Ono narcismus, který je využíván zdravě a ve velmi rozumné míře, může vašemu sexuálnímu životu jedině prospět.

 

A pokud se stydíte, že vaše tělo není dokonalé, stačí realitu trochu přikrášlit intimním osvětlením, které snadno vytvoříte pomocí několika svíček. Takhle se to nebudou bát vyzkoušet ani dámy, které jsou neustále nespokojené s tím, jak vypadají. Tak hurá do toho.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies