Sex po telefonu - jak okořenit vztah na dálku?

Jezdíte často vy nebo vaše partnerka na služební cesty? Nebo se jeden z vás musel přestěhovat za prací? Vztah na dálku může a nemusí vydržet. Jestli chcete za váš vztah bojovat, existuje pár způsobů. Jedním z nich je provozovat sex po telefonu. Máme pár tipů, kterými se můžete inspirovat.

žena telefonuje

 

Jak tedy začít?

 

Samozřejmě, že je lepší užít si sex se svou polovičkou “naživo”. Ale pokud se spolu z nějakého důvodu nemůžete vidět, tak zbývá jen internet nebo telefon. Video hovor vám poskytne nejen partnerčin hlas, ale vyzkoušejte si i ten klasický sex po telefonu. Nechte pracovat svou představivost na plné obrátky. Také se partnerka nebo vy nebudete tolik stydět. Více se odvážete. Lidská fantazie nemá hranic a jelikož vás partnerka nevidí, padnou veškeré zábrany. Stačí jen pokládat ty správné otázky a tím ji navedete, rozpálíte a užijete si žhavý sex i na dálku.

 

Můžete si vybrat ze dvou způsobů, jak to provést. Buď si budete navzájem popisovat, co děláte, a sami se u toho uspokojovat, nebo půjdete cestou kontroly a dominance. Budete partnerce říkat, co má dělat, a ona zase bude řídit vás. Pokud budete chtít, tak jí můžete orgasmus i oddálit. Prostě ji řekněte, že ještě nesmí vyvrcholit. Když se oba podvolíte tomu druhému, čeká vás erotické dobrodružství.

 

Pár tipů, jak ji spolehlivě nažhavíte!

 

Nejprve se ujistěte, že je vhodná doba a máte oba soukromí. Už samotnou otázkou “Jsi sama?” ji dáte jasně najevo, že tento hovor může být víc než jen povídání. Klidně se jí zeptejte, co právě v tuto chvíli dělá. Nemůžete do nemravností spadnout po hlavě hned, co spolu začnete mluvit. Berte to jako předehru! Pomalu jí otázkami navádějte k intimnějšímu rozhovoru a poddejte se fantazii.

 

Požádejte ji, aby vám řekla, co má na sobě a co by chtěla, abyste jí udělal, kdyby jste byl s ní. Ať vám detailně popíše erotickou situaci (příběh, fantazii, …) která ji vzrušuje. Nechte se tím unášet, zapomeňte na realitu a pokračujte v příběhu, který jste si s partnerkou vytvořili. Nebojte se detailního popisování. Buďte otevření a pokud přidáte i zvukové vjemy, jak moc si to oba užíváte, tím lépe. Navzájem si říkejte, kde se hladit, co si svléknout a podobně. Nikdy se ale navzájem do ničeho nenuťte. Musí vám to být oběma příjemné.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies