Sex na veřejnosti - žádné tabu a předsudky!

Máte dlouhodobý vztah a vaše sexuální hrátky a dobrodružství postrádají tu správnou šťávu? Víte, že přijde první polibek na rty, druhý polibek na krk, pak už ohraná, několik minut trvající hra na misionáře? Nezíváte při tom už nudou? Pokud jste si zívli, zapomeňte na postel a zkuste vrátit do vztahu vášeň sexem na zakázaných místech.

Pravý smysl života je být šťastný

Stereotyp se sexem nejde dohromady

Vzdejte se ve prospěch kvalitního sexu fádních a pohodlných postelí. Stereotyp je opravdu zabijákem vašeho sexuálního života. I když existují samozřejmě výjimky potvrzující pravidlo, postelový sex jim vyhovuje nebo ještě nic jiného nevyzkoušeli. Jistě mi dáte zapravdu, že pokud doma partnerka odhalí svá stehna, po nějaké době to s vámi už ani nehne, ale pokud jí kousek stehýnka odkryje neposlušná sukně třeba v dopravním prostředku, tak to už je jiná.

Nejlepší je to na stojáka

Ve stoje se vejdete všude, do převlékací kabinky, na veřejné záchody, do telefonní budky. Stačí zabezpečit dveře, ale někdo je možná nechá schválně otevřené. Ještě lepší je postavit se k ženě zezadu, žena má pak možnost pevně se zapřít rukama.

Divoká jízda vlakem

Pokud máte k dispozici celé kupé jen pro sebe a dostanete na sex chuť, neváhejte a rychle této situace využijte. Je kupé plné? Pak přijde vhod i toaleta. Je vám známo, že pravidelné rytmické pohyby vlaku mužské vzrušení ještě podporují? Malým prostorem kupé je omezen výběr sexuálních poloh, ale samo místo vašich orgií zaručí dostatek adrenalinu. Nejlepší pro udržení rovnováhy je stát nohama na zemi, takže v úvahu přihází (opět) sex ve stoje.

Hurá na hory

Jízda lanovkou vám umožní dostat se až na vrchol hned dvakrát. Hlavní je mít celou kabinku lanovky jen pro sebe. Jestliže se v lanovce dá sedět, nabízí se vám ještě více možností jak si to rozdat. V klidu si tady můžete užít i orální souboj.

Pro přírodní typy

V přírodě si dopřejete nekonečný sex v jakékoli poloze. Nabízí se vám ulehnout do vysoké trávy, do mechu, můžete využít pařez, strom či se ukrýt do krmelce nebo si užít sex ve výšce posedu. Sex v přírodě si mohou užít i ti, kteří se bojí kolemjdoucích, stačí najít to správné místo a nepotkáte ani živáčka.

Jezdíte rádi výtahem?

Na každého někdy přijde chuť dopřát si pěknou adrenalinovou rychlovku. Výtah je pro ni jako stvořený, pokud ovšem netrpíte klaustrofobií nebo nejste nervově labilní. Nechte partnerku, aby si zapřela nohy o stěny výtahu, zpestříte si tak klasickou polohu ve stoje. Ale ve výtahu můžete si to užít i na podlaze. Zážitek z rychlého sexu umocní zrcadla, která jsou dnes téměř v každém výtahu.

Sex skoro doma

Jízda výtahem už vás přestala bavit? Pak posbírejte nové zážitky na schodech. Schody jsou asi nejvhodnější pro polohy zezadu. Hlubšího průniku a tím i většího uspokojení dosáhnete, když partnerku popostrčíte o jeden či dva schody výše. Měli byste krotit své zvukové projevy, ať nevzbudíte klidně spící obyvatelé domu.

Vybrali jste nudný film?

Film je opravdová nuda, tak snad máte aspoň sedadla někde vzadu. Kino je skvělým místem pro orální hrátky nebo petting. Pokud jde o klasickou soulož, podmínky jsou v tady horší. Ale pokud sedíte opravdu někde vzadu a partnerka je vybavena sukní a ještě k tomu "naostro", jistě nebudete návštěvy kina litovat.

Inspirace v knížce

Přečtěte si knihu 101 míst, kde byste měli mít sex, než zemřete od Charlotte Laboucheové. Najdete tady spoustu zajímavých tipů, kde a jak si dopřát žhavý sex.

Kde ještě experimentovat?

Vyzkoušejte se oddávat sexu na molu, pouťových atrakcích, v parku na lavičce, na klasických místech jako je auto, zkušební kabinka, toalety v restauraci nebo na diskotéce, na golfovém a fotbalovém hřišti, ve skleníku, v galerii nebo na bazéně. Ženy prý touží po sexu během jízdy v taxíku.

Co se týče sexu na veřejnosti, vaší fantazii se meze nekladou, zejména pak mužská fantazie nezná hranic. Řiďte se také tím, že zakázané ovoce nejvíc chutná.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies