Sex na jednu noc

Pro některé je sex na jednu noc zábavný, lákavý a vzrušující zážitek, ale jiní ho odsuzují. Někteří prostě nedychtí po vztahu a chtějí být sami. Touží po nezávazném sexu, jenž je zbaven emocí a pravidel a na tom přece není nic špatného. Tak se neohlížejte na ostatní, kteří vás kritizují, a jednoduše si to užívejte.

nezávazný sex

 

Důvody, proč milujete sex na jednu noc

 

  • Žádné emoce

 

Od sexu na jednu noc se neočekává, že si budete vzájemně vyprávět, kde bydlíte, jaké je vaše zaměstnání a ani si navzájem nevyměňujete klíče od bytu. Jde jen o sex. Pokud jste už zažil rozchod, víte, jak je to emočně náročné a nepříjemné. Takhle si jdete jen “užít” a rozloučit se můžete pouhým prohlášením “Bylo to fajn, tak možná někdy příště”. Nebo se taky ihned po probuzení můžete vypařit jako pára nad hrncem. Žádné vysvětlování není potřeba.

 

  • S ženami na jednu noc je mnohem větší zábava

 

Ženy, které také netouží po vztahu a chtějí jen sex, jsou více uvolněné a také jsou odvážnější. S nimi se v posteli rozhodně nudit nebudete. Tyto ženy jsou, co se týče sexu, mnohem otevřenější. Nestydí se za to, co chtějí a umí si o to říct. Pro vás oba není cílem potěšit toho druhého, jak to funguje ve vztahu, ale každý z vás chce jediné - dosáhnout orgasmu. Na nic jiného se soustředit nemusíte.

 

  • Vše vám perfektně vychází

 

Baví vás vaše práce a máte dobře našlápnutou kariéru? Chodíte z večírku na večírek, máte spoustu zájmů a takový život vám zcela vyhovuje? Proto je pro vás sex na jednu noc ideálním řešením. Proč byste si měl svůj život komplikovat nějakým vztahem?

 

Každý má své období v životě, kdy se potřebuje věnovat jen sám sobě. Život je už sám o sobě dost komplikovaný, tak si ho užívejte po svém. Mějte ale na paměti, že se ten sex už nikdy nebude opakovat. Než se do toho pustíte, musíte přesně vědět, co chcete. Pozor, abyste pak nebyl zklamaný. Může se totiž stát, že si uvědomíte, že najednou chcete “něco víc”, začnete toužit po vztahu, ale pro ni to bude jen sex. Proto si od sexu na jednu noc nikdy nic neslibujte.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies