Sex a menstruace. Tabu?

Některé ženské o tom nechtějí ani slyšet a jiné v tomto super týdnu nedají chlapovi pokoj ani za mák. Hormony zkrátka dokážou s každou ženou pěkně zacloumat. Tak, jak je to se sexem během menstruace, ano či ne? Třeba právě vy jste na straně NE a vše je vyřešeno.

Fotografie páru, který je v rozporu a v posteli

Proti gustu …..

Menstruační sex dělí muže i ženy na ty, které ho můžou a druhým se hnusí. Ti, co ho odsuzují, v něm vidí vrchol hnusu. Je to prostě nehygienické, špinavé a mělo by to být absolutní tabu. Druhá skupina se na období menstruace těší, mají to rádi, protože je to mnohem více vzrušuje. Je pravdou, že spousta ženských je během menstruace maximálně nadržených. To je asi důvod proč se na ten jeden týden v měsíci tolik těší. Jejich pohlavní orgány jsou prokrvenější než obvykle, také proto je reakce tak bouřlivá.

Jiné ženy se svíjí bolestí a při představě, že by se měly oddávat sexu, pak prát špinavé povlečení a kdo ví co ještě, se jim zvedá žaludek. Některé dokonce trpí panickou hrůzou, že během sexu chytnou nějakou infekci, ač mají stálého partnera.

Při menstruaci mají orgasmus

Věřte tomu nebo ne, ale některé dámy dosáhnou orgasmu, pouze když menstruují. Díky změny hormonální hladiny, jsou mnohem vzrušivější a citlivější na všechny sexuální podněty. Taková žena, pak může mít potíže s tím pravým partnerem. Ač jsou chlapi ti, kteří na sex myslí častěji než ženy, jsou taky citlivky a ne všem je sex s menstruační krví po chuti.

Může zapadnout?

Nechcete-li kupovat kočár, tak vždycky s čepičkou. Možná jste několikrát slyšeli, že během menstruace nelze otěhotnět, ale to vám jen někdo věšel bulíky na nos. Jak je možné že to jde? Pokud jste vlastníkem odolných spermií, může se to stát i vám. Takové spermie totiž dokáží přežít i několik dní a pak se zavrtají hned po menstruaci.

Nutno říct, že sex a menstruace je individuální záležitostí, není důvod, aby pro vás byl tabu, pokud se vám líbí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies