Serj Tankian v Ostravě

Fenomenální zpěvák a leader kultovní kapely System of a Down se přijede 5. června ukázat svým fanouškům do Ostravské ČEZ Arény, kde představí své první sólové album Elect the Dead.
Zpěvák Serj Tankian na černobílé fotografii

Celebrity - kdo je Serj Tankian?

Serj Tankian se narodil v Berútu, hlavním městě Libanonu 21. srpna 1967. Jeho jméno je spojováno především s veleúspěšnou kapelou System of a Down, odkud si odskočil ke svému vlastnímu projektu. Tento muzikant, skladatel a básník v jedné osobě dává přednost hlavně živým koncertům. O tom svědčí i jeho univerzálnost - hraje na klávesy, piano, kytaru a baskytaru. Jeho hlas a nasazení nenechává při koncertu nikoho chladným.

Ostrava - Serj Tankian a jeho koncertní turné

Celé turné zahajuje Serj Tankian 2. dubna v Liverpoolu a končí ve finském městečku 14. června Seinajoki. Mezitím stihne vystoupit ve 33 sportovních halách převážně v Evropě a spojených státech. Za zmínku stojí zejména koncerty v Londýně, Hamburgu, Kodani, Madridu, New Yorku. Serj Tankian nezapomněl ani na Ostravu, která je pro organizátory podobných akcí díky fantastickému publiku vždy velice atraktivním místem. Samozřejmě o průběhu ostravské show vás budeme informovat v naší reportáži.

Kultura - Serj Tankian a jeho "ostré" názory

Serj Tankian rozhodně nepatří k lidem, kteří by drželi "jazyk za zuby". O tom svědší také mnoho jeho výkorů, které pronesl. Pro ukázku: „Svět se dnes víc bojí Bushe než Saddáma.“ "Krize demokracie tkví v tom, že se někteří politici snaží zneužít demokracii pro své ambice. Když ve jménu demokracie někoho bombardujete kvůli ropě, zneužíváte ji. Demokracie nekrachuje ve své podstatě, ale v jejím nelegitimním naplňování. Idea demokracie je skvělá, ale ve světě je pouze pár opravdových demokracií, ačkoli se jich tak tituluje spousta."

 

Další zajímavé články nejen pro muže:

Daniel Landa - Československo 2008 Tour

Slavná skupina Korn přijíždí do Ostravy !

Rolling Stones se chystají do Brna

Snoop Dogg v Praze

Scorpions v Ostravě

Evanescence - temná rocková esence

Iron Maiden v Ostravě


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies