Sejmi eso (Smokin’ Aces)

Ve svižné akční komedii plné vypointovaných dialogů a postav, z nichž se jen málokterá dožije závěrečných titulků, vyhrává ten, komu se podaří „sejmout eso”. Tím esem je populární lasvegaský varietní umělec Buddy Israel.
Úvodní fotografie k filmu Sejmi eso

Sejmi eso (Smokin’ Aces) - o čem tento film je?

Režisér ceněného thrilleru Narkotika Joe Carnahan přivedl na svět další originální podívanou, vzdáleně připomínající filmy jako Sbal prachy a vypadni nebo PodFU(c)k. Ve svižné akční komedii plné vypointovaných dialogů a postav, z nichž se jen málokterá dožije závěrečných titulků, vyhrává ten, komu se podaří „sejmout eso”.

Tím esem je populární lasvegaský varietní umělec Buddy Israel, kterému k jeho skvělé kariéře výrazně dopomohla mafie, za což jí teď hodlá poděkovat tím, že bude u soudu svědčit proti jejím špičkám. Za záchrannou brzdu se rozhodne zatáhnout mafiánský boss Primo Sparazza, který nabídne miliónovou odměnu tomu, kdo Buddyho sprovodí ze světa.

Nájemní vrazi se vydávají na lov

Všichni proslulí nájemní vrazi se v tu chvíli vydávají po jeho stopě, aby si vylepšili rozpočet. Na Buddyho život by si v tu chvíli vsadili asi jen dva agenti FBI, kteří ho navzdory přesile nájemných odstřelovačů, agresivních magorů a rafinovaných zločinců v rukavičkách hodlají živého a zdravého dopravit do rukou spravedlnosti. Nebudou to mít jednoduché, protože na straně zla stojí mimo jiné rapper Common, slavná zpěvačka Alicia Keys nebo Ben Affleck. Hvězdnou sestavu doplňuje ještě Andy Garcia v roli nadřízeného obou agentů. Všichni se stanou aktéry mimořádně krvavého dýchánku, v němž se brutalita spravedlivě střídá s humorem a několika opravdu nečekanými překvapeními

Sejmi eso - základní informace o filmu

Délka:

108 min.

Přístupno od:

15 let

Režie:

Joe Carnahan

Hrají:

Ryan Reynolds, Ray Liotta, Alex Rocco, Wayne Newton, Jeremy Piven, Ben Affleck, Peter Berg, Martin Henderson, Andy Garcia, Nestor Carbonell, Chris Pine, Curtis Armstrong, Vladimir Kulich, Joel Edgerton, David Proval, Jason Bateman, Matthew Fox, Brian Bloom

Nenechte si ujít také další skvělé filmy:

Noc v muzeu

Nezvratný osud

Dveře dokořán

Saw 3 - krvavé hry pokračují

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies