Scarlett Johansson

Scarlett je úspěšnou a nejvýdělečnější herečkou současnosti. Kromě toho je i skvělou zpěvačkou a modelkou. Narodila se 22. listopadu roku 1984 v New York City (New York, USA). Má kromě dánských a židovských předků i ruské a polské.

Hollywoodská herečka Scarlett Johansson při focení na pohovce

 

Svou hereckou kariéru odstartovala v osmi letech v off-Broadway představení Sophistry v New York Playwright Horizons, kde hrála spolu s Ethanem Hawkem. Prvního světového uznání se Scarlett dočkala díky filmu The Horse Wisperer (Zaříkávač koní), který režíroval Robert Redford. Zahrála si v ní roli dívky, kterou postihlo trauma po pádu z koně. Později hrála v Ghost World, ve kterém získala roli Rebeccy. Díky této roli vyhrála cenu The Toronto Film Critics Asociation. Ocenili její vedlejší roli jako nejlepší výkon.

 

Mohli jste ji zahlédnout i v klipu What Goes Around od Justina Timberlake. Hrála i v dalších filmech - Girl with a Pearl Earring (Dívka s perlou), Perfect Score. Zahrála si i v dramatu “V dobré společnosti” a ve filmu Match Point (hra osudu). Její herecké výkony ve filmech Přízračný svět a Ztraceno v překladu obdivoval i režisér Woody Allen. Řekl o ní, že je neodolatelná, že má krásnou osobnost a je opravdu senzační herečkou. Tehdy pro něj bylo těžko uvěřitelné, že je tak vyspělou a sofistikovanou ženou a to navzdory svému věku. 

 

S Joshem Hartnettem hrála v thrilleru Black Dahlia. V roce 2005 se objevila ve scifi thrilleru Ostrov, který režíroval Michael Bay. Mohli jste ji zahlédnout ve spoustě jiných filmech - Fall, Vražedné alibi, Sám doma 3, Pavoučí teror, Ztraceno v překladu, Píseň lásky samotářky, Černá Dahlia, Spirit, Holka na hlídání, Iron Man 2, Buck, Avengers, Avengers 2: Age of Ultron, Lucy a Kapitán America. Její herecká kariéra je tak úspěšná, že se Scarlett stala nejlépe vydělávající herečkou všech dob. Jako jedna z mála hereček má tu výsadu, že si může říct o výplaty, které dosahují osmimístných cifer.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies