Sarah Connor – sex má pro ni zvláštní význam

Tuto oblíbenou německou zpěvačku není potřeba nijak zvlášt představovat...Sarah je slavná a známá nejen díky svému skvělému hlasu, ale také díky svému sex-appealu. Věděli jste o tom, že sex má pro Sarah zvláštní význam?

Sarah Connor při reklamní propagaci

Sexy Sarah Connor – něco málo z jejího života

Sarah Connor se narodila 13.června 1980 v Delmenhorstu v Německu. Sarah je vdaná za Marka Terenziho, se kterým má dvě děti - syna Taylora a dceru Summer. Mezi její koníčky patří zpívání, kino, sport, jízda na koni, tanec.

Sarah Connor – sex má pro ní zvláštní význam

Pro zpěvačku Sarah Connor je zvláštní písmeno S. Má pro ni zvláštní význam ve trojím slova smyslu - sex, soul and summer smash (sex, soulová hudba - a letní taneční šlágry). V jednom rozhovoru se Sarah nechala slyšet, že "nemá ráda chození kolem horké kaše a raději jde přímo na věc.

Sarah Connor – pseudonym a nebo originál?

Veděli jste o tom, že Sarah se nejmenuje ve skutečnosti Connor? Věděli jste, že je to jen umělecké jméno? Své jméno Sarah Lewe (tak se Sarah jmenuje ve skutečnosti) si změnila na umělecké - Sarah Gray. Pod tímto jménem nazpívala několik písní, své jméno na dnes již tak známé – Sarah Connor si změnila, až když uzavřela smlouvu s vydavatelskou společností Sonymusic.

Tetování a Sarah

Jak je vidět, tak Sarah rozhodně patří mezi ženy, které mají rády tetování. Na zádech má 8 čínských znaků, také má vytetovány iniciály svého muže Marka, jméno svého syna. V roce 2006 si nechala vytetovat symbol tlukotu srdce své dcery Summer. Sarah má také v pupíku a na ňadru piercing.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies