Samsung Galaxy S i9000 - nabitý novými technologiemi

Nový mobilní telefon Samsung Galaxy S i9000 navazuje na své starší bratry – telefony s označením Galaxy a Galaxy Spica. Překvapí nejen stylovým vzhledem, ale také novými technologiemi.

Mobilní telefon značky Samsung Galaxy S i9000

Nový Samsung Galaxy S i9000

Novince o rozměrech 122,4 x 64,2 x 9,9 milimetrů a hmotnosti 118 gramů dominuje 4 palcový dotykový displej s rozlišením 800 x 480 obrazových bodů a technologií Super AMOLED.

Uvnitř telefonu nalezneme výkonný procesor

Uvnitř nového telefonu Samsung Galaxy S i9000 nalezneme 1 GHz procesor, který pohání operační systém Android 2.1. Zájemce si bude moci vybrat ze dvou verzí nového Samsungu - ty se od sebe liší vestavnou pamětí. Na výběr bude verze s pamětí 8 GB nebo 16 GB. Paměť lze rozšířit pomocí karet typu microSDHC až o 32 GB. U novinky nechybí ani Bluetooth 3.0, USB 2.0, wi-fi, HSDPA 7,2 Mbps; HSUPA 5,76 Mbps, UMTS 900/1900/2100 MHz, EDGE, A-GPS navigace, digitální kompas, hlasové ovládání, prohlížeč Layar Reality Browser, Exchange AcitveSync, pohybový senzor, senzor blízkosti či světelný senzor.

5 megapixelový fotoaparát a videa v HD rozlišení

Samozřejmostí bude pětimegapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a funkcemi Self shot, Action shot, Smile shot, Cartoon shot a Panorama shot. Videonahrávky mohou být pořízeny v HD rozlišení  (1280 x 720 obrazových bodů) a v kvalitě 30 snímků za sekundu. Nový Samsung dokáže přehrávat videa pomocí kodeků DivX a XviD. Přehrávat lze také hudební formáty typu MP3, MP4, FLAC, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AMR-NB, WAV, MID, AC3, IMY a XMF.

Uživatelské rozhraní TouchWiz 3.0

Samsung Galaxy S i9000 používá uživatelské rozhraní TouchWiz 3.0 (nechybí ani multi-touch). Aplikace ThinkFree umožní editaci dokumentů MS Office 2007. Nechybí ani možnost ukládání widgetů, centrum Social hub sloužící pro snadný přístup k sociálním sítím a emailu, nebo nová softwarová klávesnice Swype.

Dostupnost a cena

Novinka se začne v Evropě prodávat v první polovině letošního roku. Konečnou cenu Samsung doposud neoznámil, nechme se tedy překvapit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies