Samoopalováky jsou řešením i pro chlapy

Opálení chlapi jsou u ženských v kurzu. Není se ani čemu divit. Pohled na narůžovělou masu s nazrzlými chlupy v nich evokuje spíš představu spařeného podsvinčete než postelového ďábla. Nezařídí-li bronz příroda, je tu stará dobrá chemie. To, že za svůj středomořský odstín pleti vděčíte samoopalováku, stejně nikdo nepozná, a vy můžete směle tvrdit, že jste se právě vrátil z Cote d'Azur, Havaje, Alp nebo afrického safari.

Fotografie muže odpočívajícího na zemi

I chlap má právo na SVŮJ samoopalovací krém!blogspot.com

Je to tak, zatím žijeme v době, kdy se chlap musí pro něj potupným a nedůstojným způsobem vloupat do kosmetické skříňky své přítelkyně, sestry nebo dcery, nebo si od nich samoopalovák vyškemrat. Naštěstí osvícenější kosmetické firmy zavětřily zájem ze strany chlapů a předhodily jim výrobky přímo určené pro jejich fajnové čumáčky.

 

 

Proč speciální CHLAPSKÝ samoopalovák

citymag.bePříroda to zařídila tak, že ženské mají pleť jemnější než chlapi a taky jim nerostou vousy (většinou). Takže logicky samoopalovák pro chlapa by měl mít kapku jiné složení a vlastnosti. Bonusem u chlapských samoopalováků bývá i to, že mají hydratující efekt nebo můžou zastoupit after shave.

Vyberte si

Ze značek a výrobků se nabízejí např. Sephora men, Jean d'Estrées for men, Roc MenCode, Liérac, Nivea Men, Clarins, L'Oréal Men Expert, Task, Lancaster, Clinique, Kiehl's, Nickel, Shiseido Men aj. Ale nepropadejte optimismu, v drogerce odvedle je asi nenajdete. Ještěže je tu internet, kde stačí pár kliknutí a samoopalovák vám může říkat pane.

Není barva jako barva

linternaute.comPřed pár lety, kdy byly samoopalováky ještě v plenkách, se mohlo stát, že zatímco váš známý vypadal po použití samoopalovacího krému jako originální Italiano, vy jste po natření stejným krémem připomínal mongolského pastevce. Je to v podstatně logické: chemické složení výrobku je stejné pro všechny, zatímco pleť každého se liší (roli hraje hlavně odlišné pH pleti). Jenže věda pokročila a samoopalovací krémy kvalitnějších značek jsou zárukou přirozeného (i když pochopitelně u každého jiného) odstínu pleti.

 

Aplikujeme

linternaute,.comSamoopalovací krém patří na perfektně vyčištěnou, peelingem vydrbanou pleť. Používejte po holení. Ideální jsou co nejvíce tekuté přípravky, které se snadno nanášejí. První efekt je viditelný už za dvě až šest hodin, podle typu výrobku.

Máte hodně světlou pleť a bojíte se, že po nakrémování budete vypadat jak africký běženec Snadná pomoc: při první aplikaci smíchejte samoopalovák s běžným hydratačním krémem. Podle výsledku (albín – míšenec – rovník) pak poměr obou výrobků vylaďte.

Jistější je tuhle proceduru provádět večer, samoopalovák stihne zaschnout a vstřebat se, a aspoň budete vědět, s čím vyrážíte mezi lidi.

Jak dlouho používat

K dosažení efektu „ návrat z dovolené“ stačí zhruba týdenní používání krému. Ale radši na to moc nespoléhejte, jak už bylo řečeno, každá pleť reaguje jinak, takže je možné, že právě vy budete potřebovat deset dní nebo i dva týdny… Nedělejte si falešné naděje, že samoopalovák zamaskuje vaše akné nebo beďary. Nezamaskuje.

 

 

Spěcháte

justepourlui.comI tady si víme rady. Sáhněte po lahvičce s označením Tom Robinn, fluide teinté. Je to lehce zbarvený krém (u ženských bychom řekli make up) vyvinutý speciálně pro chlapy, který vám okamžitě dodá zdravou barvu a pozor – na rozdíl od samoopalovacího přípravku milosrdně zakryje i nějaký ten uhřík.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od krku dolů

teamsugar.com

Tak, ciferník bychom měli, a teď ještě ten zbytek. Mít od krku nahoru bronz a od krku dolů připomínat syreček (mluvíme o barvě, ne o odéru) funguje do doby, než sundáte košili. To spolehlivě utlumí i rozhicovanou nymfomanku (za předpokladu, že se nezhroutí smíchy). Prozíravý chlap proto maže do solárka. Pro ty z vás, kteří nemají chuť opékat se jak kus hovězího, máme tip: zkuste nástřik samoopalovacím krémem. Potřebujete k tomu solárko, kde vedou speciální nástřikové kabiny, a o zbytek se už postará tamní personál a technika. Budete odtamtud odcházet tak krásní, že vás ani vlastní matka nepozná.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies