Sadomaso aneb sexy agrese v české ložnici

Normálního nebo romantického sexu jste se už nasytili? Neuspokojuje vás nudná klasika? Nechcete už mít doma jemnou princezničku, ale vášnivou ženskou? V tom případě to chce změnu a trocha sexy agrese je na místě. Nikdo vás nenutí provozovat drsné sadomaso praktiky, jak je nabízí SM salon, ale jistě si v této oblasti najdete to své. V SM praktikách nejde jen o bičíky, pouta a latexové oblečky, jde hlavně o to, aby byl pro vás sex vzrušením a odreagováním. Občas přijde vhod ukázat svému protějšku, zač je toho loket a pohrát si v rolích, ve kterých zapomenete na každodenní starosti a stereotyp.

Fotografie ze sadomasochistického salonu

Co se skrývá pod SM

Jednoduše řečeno, jde o erotické hry s dominantní a submisivní rolí, není to žádná úchylka, ani deviace. Prostě tu běží o splnění všech erotických představ. Submisivita a dominace se doplňují, proto se jeden pro druhého může stát ztělesněním jeho erotickým přání. Podle průzkumu má sadomasochistické sny a představy až 50 % lidí, ale jen málokdo se odváží k tomu, aby vyhledal SM studio a uspokojil tak své nenasytné představy.

 

Upejpavky a primadony už neletí

Zdroj: www.sm-salon.czJistě ani u vás nesklidí úspěch princezna, která ze sebe během sexu nevydá ani hlásku a neprojeví žádnou aktivitu a jen od vás čeká, ať jí uděláte dobře nebo v horším případě jen podrží, ať už to má za sebou. Pokud má milostné otěže ve svých rukou krásná dáma, to už je jiná. Ač jsou ženy odjakživa brány jako něžné pohlaví, sexuální dominace jim není vůbec cizí a je zatraceně sexy. Jen si tu svou představte jako smyslnou dominu, na tváři má vyzývavý make-up, černou paruku, dráždivý latexový obleček doplněný sexy punčochami a samozřejmě ji nechybí lakované kozačky na podpatku nebo aspoň lodičky na jehlách. Hlavně tedy boty s vysokými podpatky slouží doslova jako afrodisiakum. Jeden pohled na takto oděnou ženu a může si s vámi dělat, co si jen zamane, bude si s vámi hrát jako kočka s myší.

 

Ať se vám rozproudí krev v žilách

Jak pořádně rozproudit krev Co se týče SM praktik, fantazii se meze nekladou. Pokud oba partneři souhlasí, je dovoleno všechno. Můžete sáhnout po poutech, šátku, provazu a připoutat svůj protějšek třeba k posteli nebo najděte jiné vhodné místo. Partner vám bude vydán na pospas, celá hra bude ve vaší režii. Už jen toto spustí vlnu vzrušení, kterou můžete zakončit prvotřídním orálkem nebo v lepším případě análkem. Ale pozor, i když jste v submisivním postavení, neznamená to, že máte být pasivní. V rámci hry můžete odporovat, provokovat křičet nebo se i bránit. Jde o to, držet se své roli a vcítit se do ní.

Zapojte taky dirty-talk (špinavou mluvu). Překonejte zábrany a oslovte partnerku ostřejším výrazem, ale zapomeňte třeba na „krávu“. To by rázem bylo po vzrušujícím sexu. Pro inspiraci si pusťte nějaký peprný filmeček.

Říká vám něco spanking Taky příjemné zpestření sexu, erotický výprask je také projevem vášně. Nejdůležitější je udržet hranici mezi rozkoší a bolestí, pokud se vám to povede, výbuch slasti je zaručen. Naplácejte v rámci sexuálních hrátek své partnerce a uvidíte, co to s ní udělá (navíc, když je nucena rány sama počítat). Není třeba hned shánět bič, rákosku nebo důtky, úplně postačí vaše ruce. Výpraskem můžete dráždit nejen hýždě, ale i vnitřní stranu stehen, stydké pysky a jiné erotogenní zóny. Však sami přijdete na to, kde je to nejlepší.

 

Hrajte si aneb role - plying

Zdroj: www.sm-salon.czV rámci sexy agrese se nabízí spousta her. Partnerky se mohou vžít do role přísné učitelky, která potrestá zlobivého chlapce nebo děvky se svým klientem. Zajímavá může být i hra na policistu, který dopadne zlodějku, která ukrývá své úlovky ve spodním prádle. Jistě si sami vymyslíte spoustu dalších rolí. Sadomasochistické role jsou hodně o psychice ponižování. Hrdé a samostatné ženy někdy v posteli touží být děvky, zneužité oběti znásilnění nebo jen obyčejné otrokyně. Jiný druh žen, který naopak nijak nevyniká, může toužit po dominantní roli mučitelky, profesionální dominy nebo drsné šéfky kárající svého podřízeného. Zahrajte si i na SM salon – nevěřili byste, jak to může být vzrušující někomu zaplatit za jeho služby (samozřejmě opatrně, aby toho ta vaše ženská nezačala využívat)!

 

Sadomasochisté jsou ve vztazích spokojenější

Lidé provozující trestání, svazovaní a sadomasochismus vůbec, jsou v sexu mnohem spokojenější, než lidé provozující normální sex. I když si spousta lidí myslí pravý opak. Američtí odborníci navíc tvrdí, že mrskání, svazování nebo bondage páry velmi sbližuje, prohlubuje porozumění a upevňuje jejich vztahy. Chce to jen trochu nespoutané odvahy a poodhalení své animality. Odhoďte své zábrany a konvence a vrhněte se do víru divokého tvrdšího sexu. Pokud jste sami nebo nemáte odvahu k tomu přivést i partnera(ku), vyhledejte SM studio, kde si užijete večer a ještě získáte několik cenných rad a zkušeností.

 

Tento článek sponzorovalo SM Studio Satanela Praha

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies