Rychloběžná vrata

Vlastníte halu nebo sklad? Možná už jste tak daleko, že jste majitelem nějakého většího či menšího supermarketu. Nepotřebujete náhodou nová rychloběžná vrata? Pokud chcete ušetřit nějaké peníze na vytápění, rychloběžná vrata se určitě hodí, zavírají se totiž velice rychle a teplo vám neuteče. 

Fotografie žlutých garážových vrat

Pro haly, sklady a supermarketyprůmyslová vrata

Rychloběžná vrata jsou vyrobena ze silnostěnné fólie PES. Fólie je opatřena výztuhami a boční díly a ostatní kovové materiály jsou vyrobeny z pozinkovaného materiálu.V případě zajmu, nebo v závislosti na klimatických podmínkách, kde budou rychloběžná vrata umístěna, lze plachtu doplnit o transparentní mrazuvzdorné PVC nebo je možné vyrobit výplně rychlobežných vrat celoprůhledně.

Spávný výběr

Aby vrata fungovala, byla bezpečná a hospodárná je důležité správně vybrat. Vybírejte podle prostředí, ale také v závislosti na způsobu ovládání a správném umístění aktivačních čidel. Dříve než si průmyslová rychloběžná vrata sami pořídíte, zajděte se poradit k odborníkům. Je velice důležité vědět, pro jaký způsob provozu budou rychloběžná vrata určena. Kolikrát během určitého časového úseku budou vrata použita, tedy jaká bude četnost průjezdu vraty. Neméně důležité jsou požadavky na bezpečnost provozu.

Jak lze vrata ovládat?

Je několik způsobů, jak přinutit vrata k pohybu. Záleží, který způsob se bude do provozu nejvíce hodit a který bude nejpohodlnější či nejefektivnější. Rychloběžná vrata se dají ovládat jednoduše tlačítkem, dálkovým radiovým ovládáním, indukční smyčkou, tahovým spínačem, fotobuňkou nebo kódovým zámkem.

rychloběžná vrataJdeme vybírat

Už víme podle čeho vybírat, takže se na to můžeme směle vrhnout. 

Do vnitřního prostředí jsou určena rychloběžná vrata Sperol - Standard. Výhodou těchto vrat je rychlé uzavírání, velká bezpečnost provozu a nízké pořizovací náklady. Satčí si vybrat barvu fóliových rychloběžných vrat a je to. 

Rychlonavíjecí rychloběžná vrata Sperol - Profi si můžete nechat vyrobit až do šířky 12 m a plochy 42 m2. Tyto rychloběžná vrata odolávají snadno větru. Vydrží í nárazy dosahující rychlosti 80 km/h. Odolnost je dána precizním zpracováním a trubkovými výztuhami, které jsou integrovány do výplně rychloběžných vrat. 

Exkluzivním výrobkem v kategorii průmyslových rychloběžných vrat jsou vrata Sperol -Speed. Jsou určena pro průchody do 25 m2. U těchto vrat se používá frekvenční měňič pro napájení pohonné jednotky řízený mikroprocesorem. Tento způsob umožňuje měkký rozběh a dojezd vrat, mechanické namáhání jednotlivých dílů vrat je tak minimalizováno. Můžete se těšit na dlouhou a spolehlivou životnost rychloběžných vrat. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies