Rychle a zběsile 4

4.díl slavného velkofilmu je ještě rychlejší a zběsilejší, než kdy předtím. Můžete se těšit na živé akce, nablýskané káry, sexy holky, akční scény i zábavu… Zkrátka, o adrenalin je v tomto filmu opravdu řádně postaráno…

Rychle a zběsile 4

O filmu...

Začátkem dubna přišel do českých kin již 4.díl oblíbeného filmu Rychle a zběsile (Fast and fourios), který vznikl pod režií Justina Lina. Rychlá auta, sexy holky, adrenalin a zábava tomuto filmu rozhodně nechybí. Pro zajímavost: režisér Justin Lin trval na tom, aby se akční scény odehrávaly v reálu. Trikové dopracování záběrů v počítačích se používalo jen ve stavu nejvyšší nouze.

„Když vidím ve filmu automobilovou honičku a cítím, že není reálná, přestává mě to bavit. Nechtěl jsem, aby tenhle pocit hrozil divákům našeho filmu,“ říká režisér Lin.

Rychle a zběsile 4 – hlavní příběh

V novém, čtvrtém díle Rychle a zběsile se opět potkávají 4 hlavní postavy z prvního dílu a vrací se tam, kde to všechno začalo. Ocitáme se v Dominikánské republice, kde hodlá Torrettova skupina rychle a zběsile ukrást „pár litrů“ benzínu z jedoucího konvoje. Velkolepá akční sekvence jen předjímá tempo, jaké bude Justin Lin po zbytek filmu diktovat.

Po ostrém střihu se ocitáme v Los Angeles, kde narazíme na druhého „ztraceného syna“. Brian O´Conner (Paul Walker, který se objevil v prvním a druhém dílu) zůstal věrný policejní placce. Právě se snaží rozkrýt drogový kartel, jehož členové pašují drogy do Spojených států přes mexickou hranici nebezpečnými spanilými jízdami podzemními tunely. Mistr volantu O´Conner získá od nadřízených oficiální posvěcení oprášit své řidičské umění a proniknout do tohoto gangu coby jeden z řidičů.

Stejný záměr, nicméně mnohem osobnější cíl, který se nesluší prozrazovat, má i Dominic Toretto. A tak se oba sejdou na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci.

Zdroj příběhu: cinestar.cz

Hlavní hrdinové filmu Rychle a zběsile

Hlavní role v nejnovějším pokračování Rychle a zběsile 4 ztvárnili Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez a Jordana Brewster. Hlavním aktérem je samozřejmě slavný Vin Diesel, coby Dominic Toretto.

„Vrátil jsem se hlavně kvůli nekonečným prosbám fanoušků, které moje postava bavila a kteří chtěli, aby se Dominic Toretto ještě aspoň jednou na plátně objevil,“ říká Vin Diesel. Ten ve filmu nejen hraje, ale také jej produkuje.

Luxusní fára k rychlým a zběsilým zkrátka patří…

V novém pokračování se můžeme setkat s takovými „bouráky“, jakými jsou například Subaru WRX STI, Chevrolet Nova SS, Nissan Skyline nebo Buick Grand National.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies