Rozchod - jak se s ním vyrovnat?

Některé vztahy končí milováním tzv. “na rozloučenou” a jiné vztahy končí pláčem a pořádným řevem. Také končí prostým rozhodnutím obou stran, protože neustálými boji přišli o vzájemnou důvěru a především o lásku. Některé páry bojují za záchranu jejich vztahu a jiné to raději předem znají, i když neznají výsledek. Jak rozchod vnímají muži a jak ženy?

Fotografie páru, který leží v posteli

 

Nejčastější chyby

 

I když se s někým rozejdete, ve většině případů se snažíte zůstat přáteli. Přátelství mezi mužem a ženou sice může fungovat, ale nemůžete si být nikdy jistí, jestli vaše minulost nebude do přátelství zasahovat. Ženy tajně doufají, že se přátelství časem opět posune na vyšší úroveň. Jenže muži to mohou vidět jinak. Pokud chce muž zůstat kamarádem, může (ale nemusí) to znamenat, že si nechal otevřená zadní vrátka.

 

Buď chtějí dokázat svému okolí, jak se umí hezky chovat i ke své ex-přítelkyni, nebo chtějí zůstat nablízku, aby neztratili o jejím životě přehled. Někteří využívají svou ex-přítelkyni k občasnému sexu. Pak ale nastává problém. Své ex-přítelkyně se možná už nezbavíte, protože vás k ní bude pořád něco poutat. Po rozchodu byste si spolu za žádnou cenu neměli volat. Nepište jí e-maily ani sms-ky. Oba potřebujete čas.

 

Říká se, že “pomsta je sladká”, ale zkuste být moudřejší a snažte se to brát dospěle. Jinak taky můžete skončit u soudu. Zachovejte si svou důstojnost. Sex s ex-přítelkyní je pro vás možná výhodný, ale pokud vám na ní alespoň trochu záleží, zbytečně jí netrapte. Po rozchodu byste se neměl zavírat doma. Vyrazte ven a nemyslete na minulost. Nejhorší co můžete udělat, je přemýšlet nad tím, jak by to mohlo bývalo dopadnout, kdyby jste udělal to či ono. Zbytečně se trápíte. Raději si z toho vztahu vezměte ponaučení, abyste v budoucnosti neopakoval ty stejné chyby.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies