Romantické sexuální pozice

Občas je dobré na chvíli zpomalit a dokázat tak své partnerce, že umíte být i něžný a romantický milenec. Nespěchejte a vychutnávejte si vzájemné dotyky a polibky.

Muž a žena nazí ležící v posteli

 

  • Pozice pro požitkáře

 

Tato poloha je velmi příjemná a neskutečně romantická. Navíc není nijak náročná. Vaše partnerka se jen posadí na okraj postele, pohovky či židle. Měla by sedět v výšce přibližně 30 - 50 cm od země.

 

Pak vás k sobě pozve mezi své roztažené nohy, tudíž si k ní přikleknete a zasunete svou chloubu hluboko do ní. Pokud je od vás moc daleko, požádejte ji, ať se přesune až na okraj. Nebo si ji přitáhněte tak, že ji nadzvednete hýždě.

 

Partnerka se vás může dotýkat celým tělem, když vás pevně obemkne nohama kolem boků a zůstane v poloze v sedě. Avšak v této poloze se může i zaklonit, opřít o ruce a přirážet společně s vámi. Aby vás nebolela kolena, dejte si pod sebe nějaký polštář. Zahrňte ji polibky a dívejte se navzájem do očí, tak si vychutnáte vzájemnou intimitu.

 

  • Smyslný šepot

 

Pozice šepotu je poklidná a velice romantická. Partnerka se položí na bok, pokrčí nohy v kolenou a přitiskne je k hrudi. Nohy nechá pokrčené, jen je roztáhne, abyste do ní mohl lépe vklouznout.

 

Poté vám dá nohy kolem boků a tím vás v sobě uzamkne. Pamatujte na to, abyste na ni nespočíval celou vahou. Také ležíte na boku. Jednou rukou se podpíráte a tou druhou si partnerku přisouváte blíž k sobě. Můžete se hladit a navzájem si šeptat zamilovaná slůvka.

 

  • Pozice lotosu

 

Lotosový květ je pravděpodobně tou nejromantičtější polohou vůbec. Dokonce bývá spojována s tantrickým sexem. Oba si sedněte, vy do partnerky pomalu vstoupíte a pak se vzájemně obemknete nohami kolem boků toho druhého. Je to meditační pozice, při které vás partnerka obejme kolem ramen a vy ji chytnete za boky či hýždě. Pomáháte jí tak přesouvat svou váhu a splynout s vámi kolébavými pohyby.

 

Jestli je pro vás pozice příliš náročná, zkuste její lehčí variantu v kleče. Tady už ale záleží na vaší síle, protože budete partnerku podpírat. Vy si kleknete a žena vám dosedne do klína a obtočí své nohy kolem vás. Vy ji k sobě zvedáte za hýždě a ona se k vám přibližuje tím, že vám dá ruku kolem krku. Partnerka může odlehčit svou váhu tím, že se tou druhou rukou přidrží postele.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies