Ro(c)k podvraťáků

Známá herecká dvojice Kotek – Mádl opět útočí na plátna českých kin. Po Snowboarďácích a Rafťácích obsadili role mladých muzikantů, kteří se ocitnou tváří v tvář praktikám podsvětí. Černá komedie o gangsterech amatérech potěší nejen teenagery.
Český herec Vojta Kotek při scéně ve filmu

Příběh filmu Rock podvraťáků

Parta mladých kluků, která dohromady tvoří docela nadějnou rockovou kapelu, má problém: nemají peníze na novou aparaturu, kterou potřebují, aby mohli vystoupit jako předskokani slavné hudební skupiny.

Radek, který se živí instalací alarmů, si při své práci ve vile samotářského podivína všimne, že pán, který si říká Boss, je velmi bohatý a žije sám se svým psem. Parta dostane šílený nápad - únést psa a za vrácení požadovat výkupné. Plán vyjde o fous.

Cestou z místa činu mají kluci pocit, že je někdo sleduje. Ukryjí se na polní cestě, vystoupí a auto s penězi náhle exploduje. Šokovaní a zapřísáhlí, že už víckrát podobnou věc neudělají, se s prázdnou vracejí domů. Zdánlivý konec je ale ve skutečnosti teprve začátkem. U dveří Lukášova domu čeká Bossův pes...

Vojta Kotek a Jiří Mádl – hlavní aktéři filmu

Ve filmu si kromě Vojty Kotka a Jiřího Mádla zahrál také Martin Písařík, Jan Hrušínský, Václav Postránecký, Lucie Benešová nebo Michal Beran proslavený rolí puberťáka Michala z filmu Pelíšky. Hlavní ženskou roli dostala postava Evy ze seriálu Rodinná pouta - Klára Jandová. Na režii i scénáři filmu Rock podvraťáků pracoval Karel Jandák.

Rock podvraťáků jako pc hra

Rock podvraťáků si můžete užívat nejen jako filmový trhák na plátnech kin, ale také jako počítačovou hru. Hra vznikala současně s natáčením filmového snímku a je sestavena jako závodní 3D arkáda. Hráč ovládá vůz se čtyřmi hlavními hrdiny, kteří v každé ruce drží zbraň a bojují s různými nepřáteli. Během divoké jízdy je možno měnit zbraně i vůz.

Ale ze všeho nejdřív doporučujeme shlédnout film, ve kterém nechybí spousta komických situací a napínavých scén.

Dáváte přednost českým novinkám ve světě filmu?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies