Rimming - už jste tuto praktiku vyzkoušeli?

Pokud rádi zkoušíte něco nového a tak trochu netradičního, můžete zkusit rimming. Tato sexuální praktika jistě dokáže patřičně okořenit váš sexuální život. Co to tedy znamená? A jak se rimming provádí?

Rimming - už jste tuto praktiku vyzkoušeli?

 

V čem tkví jeho podstata?

 

Rimming neboli anilingus je sexuální praktika, která je zaměřena na dráždění oblasti kolem konečníku. Anální otvor obsahuje spoustu nervových zakončení, takže možná zažijete takovou slast, které se již nebudete chtít vzdát. Praktika zahrnuje líbání, lízání i zasunování jazyka do konečníku, dochází i k dráždění anální hráze a k laskání hýždí.

 

Neprovozují ji všichni, je to spíše okrajová (bizarní) praktika. Kdybychom ji měli zařadit, pak by nejspíš byla nějakým druhem fetišismu. Ti, co si ji ale oblíbili, ji používají především pro zpestření předehry. Ať už jste pro či proti této praktice, anální svěrač je silná erotogenní zóna, která určitě stojí za povšimnutí.

 

Rimming se dělí na pasivní a aktivní. Jak už jistě tušíte, tak pasivní rimming je ten, při němž se necháváte olizovat vy, a u aktivního to provádíte někomu druhému. Aktivní rimming není až tak oblíbený, protože ne každý je ochotný ho partnerovi provést. I když dodržíte pravidla hygieny, co nejdůkladněji, stejně se vám nepodaří zbavit podivného pachu. Ten je však přirozený, ale pro většinu lidí to není nic příjemného.

 

Hygiena především

 

Jestli máte v plánu pouze laskání a lízání konečníku, je to v podstatě bezpečné. Avšak něco jiného je, když se rozhodnete pronikat jazykem dovnitř. Tady už existují jistá rizika v případě, že nedodržíte důkladnou očistu.

 

Přes jazyk se mohou jednoduše přenést střevní bakterie, které pak ve vašem krku mohou způsobit zánět. Dávejte si také pozor, na přenos infekčních nemocí a pohlavně přenosných chorob. Může vás ohrozit žloutenka typu A či B a dokonce i virus HIV.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 9 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies