Repasované notebooky Dell - výhoda zavedené značky

Nákup repasovaného notebooku u předem ověřeného prodejce může být doslova výhrou. Přestože se v poslední době snížily ceny některých nových neznačkových notebooků, výhodou repasovaných počítačů je paradoxně jejich spolehlivost.

Fotografie ruky na klávesnici

Pořízení repasované výpočetní techniky je všeobecně vnímáno jako nákup účelový. To znamená, že pokud kupujeme daný výrobek, již víme, co od něj očekáváme. Potřebujete-li tak svůj notebook na běžnou kancelářskou práci, na brouzdání po internetu a na shlédnutí nějakého filmu, parametrově si vystačíte s repasovaným přístrojem, který je až o dvě třetiny levnější.

Notebooky Dell jsou zárukou kvality

Výhodou repasovaných notebooků Dell je paradoxně jejich spolehlivost. Většina výpočetní techniky pochází z velkých administrativních organizací, které v podstatě daný typ notebooku dlouhodobě testovaly. Pravděpodobnost, že dojde k poruše, nedošlo-li k sebemenší chybě při ostrém provozu, je opravdu malá. Dovozce repasované výpočetní techniky Technimax s.r.o. navíc poskytuje na všechny notebooky základní záruku ve výši 13 měsíců, s možností prodloužení až na 25 měsíců. 

Americký výrobce notebooků Dell je považován za jednoho ze špičkových producentů notebooků. Standardem notebooků Dell je jejich vysoký výkon, dobrá životnost baterie a odolné šasi. Nespornou výhodou repasovaných notebooků Dell je možnost si nechat doinstalovat vše, co pro práci s počítačem využijete.

Notebooky Dell procházejí přísným testováním

Některé notebooky Dell, jako například Dell Latitude E6400, jsou jednak testovány přísnými americkými normami, díky nimž máte jistotu, že počítač přežije vibrace, prašné prostředí, vlhkost i nadmořskou výšku bez úhony a jednak je můžete využít také jako nástroje k náročným aplikacím, třeba jako notebook Dell Precision M6500

Společnost Technimax s.r.o. pak jako samozřejmost nabízí konfiguraci, kterou si dle přání můžete nechat změnit. Svůj notebook tak lehce doplníte o novou klávesnici a optickou myš, o licenci na operační systém Windows 7, o nový pevný disk, rozšířenou operační paměť, či o další software. 

Jak už jsme si řekli na začátku, je dobré vybírat notebooky podle účelu použití. Notebooky Dell jsou vyráběny jednak pro užití v domácnostech a jednak i pro firmy a společnosti. Skvělý výkon, odolnost a mobilitu hledejte například u řady Dell Latitude. Špičkový výkon mobilních pracovních stanic Dell Precision pro změnu využijí především grafici, architekti, vývojáři, programátoři a webdesignéři. Notebooky Dell Vostro jsou zase ideálním pomocníkem pro malé firmy a společnosti.

U www.technimax.cz si zkrátka vybere téměř každý.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies