Renée Zellweger – ztělesnění ctižádosti

Blonďatá holywoodská kráska Renée Zellwegerová se nejvíce proslavila v komedii Deník Bridgete Jonesové, která se stala celosvětovým trhákem. Renée sklízí od té doby jeden velký úspěch za druhým, v soukromém životě ovšem takové štěstí nemá. Přečtěte si více o této sexy herečce, jejím soukromí, hereckých úspěších. Pokochejte se velkou fotogalerií fotografií, kterou jsme pro vás připravili.

Americká herečka Renée Zellweger při svém propagačním focení

Renée Zellweger - něco málo ze života holywoodské hvězdy

Renée Zellweger se narodila 25. dubna 1969 v Katy (Texas, USA). Její otec je švýcarský inženýr a matka norská ošetřovatelka. Renée vystudovala University of Texas v Austinu, od tama vedla její cesta přímým směrem k herectví, které se stalo její životní náplní.

Začátky hvězdné kariéry

První výraznější roli získala Renée Zellweger ve filmu Bolestná realita (1993). Poté následovala role v thrilleru Láska a pětačtyřicítka (Renée byla za svůj výkon v tomto thrilleru nominována na Independent Spirit Award), v hororu Masakr v Texasu (1994), v dramatu Celý širý svět (1996), také si zahrála po boku Toma Cruise ve filmu "Jerry Maguire" (1996).

Shlédnout jsme mohli tuto sexy blondýnu také v nezávislém kriminálním dramatu Lhář (1997), dramatu Dražší než rubíny (1998) a Jediná správná věc (1998). Co se týče komedií, tak tato sexy herečka zazářila nejvíce v komedii Ženich na útěku, Já, mé druhé já a Irena, Holka v velkoměsta a samozřejmě také v komedii Deník Bridget Jonesové (1,2), která Renée vyzvedla až k nejvyšším holywoodským výšinám. Nesmíme opomenout roli ve veleúspěšném muzikálu Chicago (2002), který získal 6 oskarů. Zkrátka, filmů, ve kterých Renée hrála, je nespočet a vyjmenovávat je, by bylo na hodně dlouho...

Za svůj herecký talent je Renée také náležitě odměněna - za svou dosavadní hereckou kariéru stačila získat nespočet oskarů a zlatých globusů. Renée získala také Independent Spirit Award (Cena nezávislého ducha), nejvyšší možné ocenění americké nezávislé scény.

Nyní plánuje Renée delší oddychovou přestávku, kdy chce konečně poznat, co je to nuda. Uvidíme, jak dlouho to sexy herečce vydrží. Můžeme jenom doufat, že se brzy opět objeví na filmových plátnech.

Sexy Renée Zellweger - jak to má s chlapama (a dietama)?

Kdo z vás shlédnul komedii Deník Bridget Jonesové, může si udělat jasnou představu o soukromém životě této sexy herečky. Tak jako hlavní ženská postava této komedie, tak také její herecká představitelka Renée Zellweger má v životě problémy s láskou.

Ne, že by měla o muže nouzi, ba právě naopak. Renée si pouze vybírá takové muže (ovšem neúmyslně), se kterými dlouho nevydrží. Chodila například s americkým televizním komentátorem Danem Abramsem, hercem Jimem Carreym, s rockerem Jackem Whitem se rozešla po dvou letech, také byla vdaná za country zpěváka Kennyho Chesneyma (po čtyřměsíční známosti se vzali, za další 4 měsíce po svatbě se rozvedli).

Stejné to je také z hubnutím, jednou je nahoře a jednou zase dole... Pro Renée není problém kvůli filmové roli nadměrně přibrat a nebo naopak nadměrně zhubnout.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies