Relaxujte doma!

Jedním z charakteristických trendů dnešní doby je životní styl zvaný wellness. Zdaleka se netýká jen typických wellness center, slyšíme o něm v létě i v bazénech nebo aqua parcích, v zimě pak nedílně patří také k sauně a saunování.Wellness znamená životní styl usilující o harmonii těla a duše, vznikl z anglických slov well-being (dobře se cítit) a fitness (aktivní pohyb). Ačkoli je touha člověka hledat harmonii těla a duše stará jako lidstvo samo, wellness je aktuální právě dnes. Je kompenzací náročného životního tempa, znečištěného životního ovzduší a stresu, se kterým se každý den potýkáme.

Fotografie zachycují koupelnové příslušenství

Hawaj.czHawaj.cz s bazény a příslušenstvím

K wellness jednoznačně patří bazény a vodní aktivity, které bývají spojovány s létem. V chladnějších měsících roku se pak k vodním hrátkám ve vnitřních areálech přidává i saunování v podobě finských saun nebo moderní infrasauny.

Bazény ani sauny však dnes zdaleka nemusí být pouze veřejné. Mnoho rodin si chce dopřávat wellness v domácím prostředí, a tak si bazén nebo saunu pořídilo domů. Rozhodně nejde o tak náročné investice. Ve srovnání s náklady na dopravu do wellness centra a poplatky za celodenní vstupné pro celou rodinu se taková investice za několik let vrátí. A navíc ten luxus užívat si koupání ve vlastním bazénu nebo vlastní domácí saunování za to jistě stojí.

K dispozici je dnes široká nabídka bazénů, finských saun i infrasaun, takže vaše domácí wellness zařízení vždy skvěle zapadne do celkového ladění prostor, ať již těch vnitřních nebo venkovních.

Venkovní bazény

Možná jste se právě toto léto rozhodli pro nákup vlastního bazénu. Oblíbené jsou především venkovní bazény, které vyžadují minimální terénní úpravy.

Nafukovací venkovní bazény i bazény plastové najdete v sortimentu eshopu Hawaj.cz. Můžete zde vybírat z nabídky bazénů nejrůznějších velikostí, rozměrů a typů. Většina bazénů je dodávána ve formě kompletního setu, kdy k bazénu získáte také veškeré příslušenství, například pískovou filtraci pro křišťálově čistou vodu, také ochranné plachty nebo praktické schůdky. V eshopu Hawaj.cz nechybí ani solární ohřívače nebo chemické čistící prostředky a bazénová chemie.

Domácí saunyAlexasauna.cz

Blíží se chladnější měsíce roku a tak i vy možná hledáte specialistu na domácí saunování. Tím se pro vás jistě stane Alexasauna.cz.

Právě v sauně najdete teplo, které vám na podzim nebo v zimě může chybět. Saunování je navíc velice prospěšné pro lidské zdraví, posiluje imunitu a napomáhá detoxikaci organismu. To platí pro případ klasických finských saun, ale také infrasauny, které dnes zažívají rozmach. Rozdílů mezi finskou saunou a infrasaunou je několik. Tím základním je teplota, která je ve finské sauně vyšší. Infrasauna není tak náročná na instalaci, také její demontáž je případně snadnější. Saunování s infrasaunou je tak praktičtější.

Sauny a infrasauny

Ať již vybíráte mezi infrasaunou či finskými saunami, pestrou paletu nejrůznějších variant a typů spolu s odborným poradenstvím najdete na Alexasauna.cz. Profesionální odborníci vám zde doporučí konkrétní typ sauny a pomůžou s instalací tak, aby vám skvěle sloužila po mnoho let.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies