Recepty na extra drinky

Nechte se inspirovat tipy na extra drinky. Připravte si ve svém domácím baru americkou Margaritu, banánové daiquiri, Bronx, afrodiziakální erotic drink, spešl drink z Jeruzaléma a nebo třeba sibiřského medvěda.

Detailní fotografie whiskey ve sklenici

Americká Margarita (pro 6 osob)

1 limeta (rozkrojená na měsíčky), sůl, 50 ml čerstvé limetové šťávy, 150 ml Tequily, 50 ml Grand Marnier, 50 ml Cointreau, 3 – 4 lžíce ovocného sirupu, rozdrcený led

Okraje sklenic potřete limetou a namočte je do talířku se solí. Poté do sklenic nasypte do ¾ rozdrcený led. Ve džbáně (a nebo větším šejkru) rozmíchejte limetovou šťávu, Tequilu, Grand Marnier, Cointreau a ovocný sirup. Výsledek nalijte do sklenic a sklenice ozdobte měsíčky limety.

Banánové daiquiri (pro 1 osobu)

4 cl světlého rumu, 1 cl sektu, 1 cl banánového likéru, 1 cl citrónové šťávy, 1 malý zralý banán, drcený led.

Do šejkru nasypte drcený led a výše uvedené ingredience. Pořádně promíchejte. Podávejte nejlépe ve vysokých sklenicích ozdobených kolečkem banánu a brčkem.

Bronx (pro 1 osobu)

15 ml pomerančové šťávy, 60 ml ginu, 15 ml suchého vermouthu, 15 ml sladkého vermouthu, drcený led, lístky máty na ozdobu.

Do šejkru nasypte drcený led a výše uvedené ingredience. Pořádně promíchejte. Podávejte nejlépe ve vysokých sklenicích ozdobených lístky máty.

Afrodiziakální erotic drink (pro jednu osobu)

1 dl whisky, 5 cl cinzana bianca, lžíce pomerančového džusu, cukr, feferonka, drcený led.

Do šejkru nasypte drcený led a výše uvedené ingredience (krom feferonky). Pořádně promíchejte. Podávejte nejlépe ve vysokých sklenicích ozdobených feferonkou (tu snězte až po vypití drinku).

Spešl koktejl z Jeruzaléma (pro 1 osobu)

3 cl ginu, 2 cl scherry brandy, 5 cl grepfruitu, 2 cl ovocné šťávy, 2 cl citronového džusu, kousek skořicového lusku, kolečko limety, lístky máty, drcený led.

Do šejkru nasypte drcený led a výše uvedené tekuté ingredience. Pořádně promíchejte. Podávejte nejlépe ve vysokých sklenicích ozdobených lístky máty a kolečkem limety.

Sibiřský medvěd (pro 1 osobu)

0,5 dl vodky, 1-1,5 dl sektu, drcený led.

Do šejkru nasypte drcený led a výše uvedené tekuté ingredience. Pořádně promíchejte.Podávejte v nízkých sklenicích.

Pokud máte recept na svůj vlastní originální drink, nenechávejte si jej pro sebe a podělte se o recept s ostatními čtenáři magazínu Samuraj.cz.

Své recepty můžete vkládat do diskuse pod článkem.Předem děkujeme.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies