Ranní sex - muži ho zbožňují, ale co ženy?

Sex můžete praktikovat v kteroukoliv denní dobu. Někomu to vyhovuje večer po práci, kdy už nemusí nikam spěchat a může se soustředit pouze na tu samotnou rozkoš. Jiní dávají přednost rannímu sexu, protože se tak dokonale uvolní a zbaví stresu, jenž na ně čeká v práci. Přes noc pěkně nasbírají energii a ráno ji pěkně spálí sexem, neboť nic lepšího prostě neexistuje.

Ranní sex je tou nejlepší rozcvičkou na světě

 

Ranní sex je skvělý. Navíc je to ta nejlepší rozcvička na světě. Určitě stojí za to, abyste si kvůli něho přivstali. Vstávat o pár minut dříve vás určitě nezabije. Časem si na to zvyknete a už nebudete chtít minuty sexu vyměnit za pár minut spánku. Spolehlivě vás to nastartuje a povzbudí do nového dne. Nic vám už nezkazí dobrou náladu.

 

Ženy to ale vnímají trochu jinak než vy. Muži neřeší, jak jim to ráno sluší, jestli nemají rozcuchané vlasy, že nejsou nalíčení a ani jim nevadí, že nemají vyčištěné zuby. Tohle všechno a mnohem víc řeší právě ženy. Chtějí být upravené, nepomačkané, učesané, čisté a voňavé. Navíc si ještě chtějí po té dlouhé noci odskočit na toaletu.

 

Takže nevěřte hned tomu, co vidíte ve filmech v televizi. Tam si evidentně herečka nemusí odskočit na záchod ani umýt zuby. Vždy je dokonale upravená, neboť chodí v jednom kuse nalíčená. Filmový život je pro ženy o tolik snazší. Ale žijeme v realitě, tak ji dopřejte pár minut, aby se mohla zkrášlit. Vždyť to dělá především pro vás, aby vás potěšila a okouzlila. Myslete na to.

 

Nejlepší pozice pro ranní sex

 

  • Poloha “lžičky” - Žena se k vám přitiskne zády k tělu a přisune se zadečkem k vašim intimním partiím. Pak už je to na vás.
  • Poloha “na koníčka” - V této poloze už všechny pohyby obstará partnerka. Nechte ji, ať si vás osedlá. Vy jen ležte a vychutnávejte si krásný výhled.
  • Orální sex - Pokud ani jeden z vás po ránu nemá dostatek energie na sexuální hrátky, uspokojte se navzájem ústy. Klidně se můžete potichu vkrást partnerce pod peřinu a dopřát ji tak opravdu příjemné probuzení.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies