Rady, jak nepokazit rande

Pozvali jste na schůzku ženu, o kterou stojíte? Možná vám přijde vhod několik dobrých rad, jak rande nepokazit.

Fotografie zachycující smějící se pár

<!-- -->

Vyberte správné místo

Jestli jste se zatím neformálně domluvili na rande v restauraci, vyberte takovou, která nebude vypadat jako doupě. Vyvarujte se i luxusu, který by mohl vyvolat klamný dojem o vaší movitosti.

První dojem je nejdůležitější

Chcete-li zapůsobit jako gentleman, věnujte ji květiny. Zapomeňte ale na vázané kytice, postačí jedna květina, samozřejmě bez celofánu, papíru a dalších kýčovitých doplňků (nechte si poradit od květinářky).

Pozor na monolog

Nepřetržitý a dlouhý monolog je pro ženu stejně nezajímavý a otravný, jako sledování nekonečného závodu F1. Nechte ženu reagovat, ale nenuťte ji, aby musela mluvit více než vy.

Nevhodné téma pro konverzaci - vaše ex a jiné ženy

Pamatujte si, že žádné jiné ženy na první schůzce neexistují, pouze vaše vyvolená. Ženy jsou na jiné ženy malinko chytlavé, ačkoliv se třeba jedná o její nejlepší přítelkyni nebo dokonce sestru. Jednoduše vynechejte přátele ženského pohlaví a věnujte se pouze jí.

Buďte skromný, ale ne příliš!

Okázalá gesta, chlubení se svými úspěchy a sebestředné chování je na první schůzce (a na mnoha dalších) zakázáno, stejně jako přílišná skromnost. O svém úspěchu v životě mluvte pouze tehdy, váže-li se k tomu konverzace nebo se vás žena zeptá přímo (pamatujte, že čím více se budete vychloubat, tím více si žena bude přát, aby vás nikdy nepotkala). Své úspěchy berte jako samozřejmost (že umíte dýchat, rovněž nevystavujete na obdiv).

Životopis si nechte pro zaměstnavatele

Upřímně, bavilo by vás, kdyby vám žena, s níž jste právě vyrazili na rande, řekla o sobě úplně všechno? Další schůzka by pak asi neměla smysl. Zůstaňte trochu tajemní, ať prahne po dalších informacích.

Zaplatit účet za oba? Samozřejmě.

Že zaplatíte účet za vás oba, je dané a vycouvat z toho by bylo nejen hloupé, ale hlavně trapné. Zde obzvlášť platí bod první (vybrat správné místo).

Rada na závěr

Zůstaňte přirození a sami sebou. Pokud se totiž později ukáže, že jste ve skutečnosti někdo jiný, žena vás opustí nebo bude ve vztahu nešťastná.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies