Radka Kocurová - Rosického rosnička

Mnoho mužů se dívá na počasí a po jeho skončení vlastně ani neví, jak další den bude. Důvod? Sexy rosnička Radka Kocurová, která stále chodí s Tomášem Rosickým…

Česká modelka Radka Kocurová při svém reklamním focení

Sexy Radka Kocurová

Povoláním modelka a moderátorka Radka Kocurová se narodila 20. dubna 1981 v Havířově. Celá studentská léta strávila na severní Moravě. V Karviné vystudovala obchodní a bankovní akademii. Ještě na základní škole se s kamarádkami přihlásila na soutěž Miss Poupě a překvapivě ji vyhrála. Porotu oslnila zejména hrou na klavír ve volné disciplíně.

Mladá misska, moderátorka a modelka

Kariéru modelky naplno odstartoval rok 2002, kdy se krásná Radka Kocurová stala českou vicemiss. Od té doby patří mezi přední české celebrity a o přehlídky nemá nouzi. Popularitu si sympatická Radka udržuje moderováním počasí na TV Nova.

Objevuje se ve večerní relaci, vidět ji můžete také v ranních hodinách ve Snídani s Novou. Role rosničky ji svědčí, u diváků je moderující modelka velmi oblíbená. Tuto práci si udržela i přes několik chybiček v začátcích, nyní je zde více než spokojená.

Tomáš Rosický a Radka Kocurová - kariéra a vztah na dálku

Kromě práce v Praze věnuje Radka svůj čas rodině na Moravě a samozřejmě příteli Tomášovi Rosickému. Doma v Havířově nejraději chodí na procházky a jen tak se baví se svými rodiči.

Do Londýna za zraněným kapitánem české reprezentace létá každý měsíc. O fotbal se sice modelka začala zajímat až po tom, co spolu začali chodit, ale to Tomášovi nevadí. Každý den si volají a vypadá to, že jsou spolu stále šťastni. O svatbě však ještě neuvažují.

Mimo jiné Radka ukazuje, že má dobré srdce. Stala se patronkou kampaně „Dejme týrání dětí červenou kartu“, s Tomášem se navíc stali tvářemi Nadace Naše dítě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies