Půvabná Adriana Sklenaříková – Karembeu před rozvodem

Blonďatá workoholička možná přijde o svého exotického muže. Ten zatoužil po rodině. Adrianě dokonce po médiích vzkázal, že by uvítal v rodině potomka. Adriana si opravdu dává na čas, ve 39 letech jí zřejmě ještě biologické hodiny nezačaly tikat na poplach. Zřejmě je celkem těžké vzdát se kvůli dětem luxusního života.

Fotografie ženy, která pózuje nahá na fotografii

Sklenaříková je i přes svůj věk velmi žádanou modelkou. Kvůli, pracovních nabídek, kterými se to díky její kráse jen hemží, posouvá své mateřské pudy stále někam dozadu. Jen aby svůj čas nepropásla. Na druhou stranu by nebyla jedinou kráskou, která mateřství posunula na druhou kolej.

Už se neprohání jen po molech a před objektivem fotoaparátů. Sklenaříková začala ve velkém podporovat ženský fotbal. Podílela se na vzniku velké kampaně a sklízí úspěch. Třeba nás Andrea překvapí a sama brzy nastoupí do řad ženského fotbalového klubu. To bude pánové fanoušků!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies