První Vánoce ve dvou

Těšíte se na první Vánoce ve dvou nebo z nich máte spíš strach? Přemýšlíte, co všechno vás čeká? Tady je pár situací, na které se můžete připravit i domluvit s partnerkou předem.

Fotografie dárků

Pohodové Vánoce by mohly ztroskotat na neschopnosti domluvit se a vytvořit kompromis mezi dvěma různými lidmi. Svých tradičních zvyků a oblíbených jídel se nemusí vzdát ani jeden z vás, zařaďte je všechny do svého vánočního programu a Vánoce prožijete tak, jak si přejete.

Tradice a zvyky

Každá rodina si časem vytvoří své vlastní tradice, byť se téměř shodují s tradicemi ostatních. Vždy je v nich ale něco „našeho“ a jiného, co se v ostatních rodinách prostě nedělá. Vy i vaše partnerka se proto nemusíte shodnout například v tom, kdy postavit stromeček, jaké ozdoby použít, kam se vydat na vánoční procházku, či jestli se vůbec někam vydat a podobně. Zkuste si proto vytvořit vlastní tradice, tedy takový kompromis mezi dvěma různými rodinami, aby se ani jeden z vás necítil ošizený.

Jídlo

Ať už se znáte několik let nebo jste spolu pár měsíců, určitě oba znáte chutě toho druhého. Tedy jaké jídlo máte nejraději, zda si potrpíte na tradičního kapra s bramborovým salátem nebo máte raději řízek či grilovaného lososa. Připravit můžete jídlo pro každého zvlášť. A třeba si vy nebo vaše partnerka najde zalíbení v tom druhém a příště už budete připravovat pouze jeden chod.

Návštěvy rodin

Je vaše partnerka zvyklá Vánoce trávit s celou rodinou? A vy zas chcete být o samotě jen s ní? Nebo je to naopak? Pokud jeden z vás trvá na rodinném setkání přímo na Štědrý den, ten druhý by to měl respektovat, alespoň na pár hodin. Pak se můžete společně vydat do vašeho hnízdečka, kde zbytek Vánoc strávíte jen spolu. Obcházení svých rodin můžete pojmout jako svou vlastní tradici, kterou potěšíte své blízké.

Tak tedy Šťastné a Veselé :-)

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.3 Počet: 3 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies