První rande - už víte, kam ji pozvete?

Někteří vyrazí na první rande jen jednou a jiní si ho zopakují víckrát, než najdou tu pravou. Tak jako tak bývá první rande výjimečné. Teprve se poznáváte a pořádně ani nevíte, jak se k sobě chovat. Jakým chybám byste se měli vyhnout? Čím ji překvapíte a uděláte radost?

Fotografie dvojice, kdy muž drží ženu v ramenou a líbá ji na tvář

 

Tipy, kam ji můžete vzít na první rande!

 

Buďte originální a vymyslete něco jiného než večeři a kino. Je spousta jiných možností, kterými ji vyrazíte dech. Většina žen miluje překvapení a zvlášť oceňují muže, kteří se nebojí převzít iniciativu. I když ženy rády plánují, neznamená to, že chtějí vždycky všechno plánovat. Líbí se jim muži, kteří umí jednat na vlastní pěst a rozhodovat se sami za sebe. Pokud je sportovně založená, zajděte spolu na tenis, brusle nebo se projeďte na kole.

 

Pokud chcete zapůsobit romantickou atmosférou, ideální je vzít ji na piknik. Dokonalost spočívá v detailech. Pokud ho doma nemáte, pořiďte si piknikový koš, nezapomeňte na nádobí, pohodlnou a prostornou deku a samozřejmě nějaké ty dobroty. Klidně s sebou vezměte i nějaké víno, ale pro jistotu s sebou vezměte i nějaký nealko nápoj pro případ, že dáma nebude chtít alkohol. Pokud ji chcete vzít na jídlo, ale počasí pikniku nepřeje, vyzkoušejte nějakou zajímavou a neobvyklou restauraci. Co ji třeba vzít do mexické restaurace nebo na sushi?

 

Když budete chtít pro první randě zvolit větší soukromí, pozvěte ji k sobě na filmový maraton. Ale dejte si pozor, aby si takové pozvání špatně nevyložila. Jestli umíte vařit, navnaďte ji na své kuchařské schopnosti. Rádi se procházíte přírodou? Na hory s vámi asi napoprvé nepojede a vzít ji do parku, kde kromě stromů nic jiného není, taky není moc dobrý nápad. Zkuste třeba zajet do zoo nebo botanické zahrady. Pokud není ze stejného města a z blízkého okolí, můžete ji nabídnout, že ji provedete po městě. Můžete jít na první rande do hvězdárny nebo si zajděte na nějaký koncert.

 

Čím ji oslníte?

 

Ženy nevyžadují, abyste se na rande objevil v obleku nebo značkovém oblečení, ale měli byste na sobě mít čisté a nezmačkané oblečení. Pokud přijdete na rande pozdě a ještě ke všemu zpocený, tak tím plusové body nezískáte. Ženám se líbí muži, kteří jsou dochvilní a krásně jim voní. Také byste jim měli naslouchat. Vnímejte, co vám říká a nereagujte na to pouze jedním slovem. Komplimenty jsou také důležité. Pokládejte jí otázky, pokud o ni máte zájem. Hlavně buďte sami sebou a na nikoho si nehrajte. Dopřejte ženě prostor. Nesmíte se na ni hned hladově vrhnout. Počkejte si na její svolení a do ničeho ji nenuťte. Nechte rande volně plynout a za všech okolností buďte gentlemanem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies