Prsatá star Rhian Sugden

Ještě nedávno poctivá administrativní pracovnivce, zrovna teď modelka ohalující svá prsa a v budoucnosti snad DJka. Tak to je Rhian Sugden ve zkratce. Možná vás ty kecy kolem ani nezajímají, hlavně, že tady budou nějaké sexy fotky odhalující její vyvinutý hrudník, co?

Fotografie blond ženy, pózující ve spodním prádle

novelty-online.blogspot.comPráce v aministrativě ji přestala bavit, asi proto, že ji nikdo neposlouchal, ale jen ji všichni spolupracovníci civěli do výstřihu. Teď už ji nebaví ani kariéra sexy prsaté modelky, což není job k zahození.

I blonďatá Rhian touží po jiné kariéře, ale světe div se nechte být herečkou ani pornoherečkou! Z téhle kočky bude DJka, v jejím podání sexy DJka. Jenže zatím se kariéra ženy za mixovacím pultem příliš nedaří, možná bude muset i tam občas odhodit vrchní díl svého oblečení a pak bude spousta fanoušků.

S tím herectvím Rhian křivdíme, ve filmu už si zahrála, byla to komedie Princ a chuďas, kde jste mimo jiné mohli vidět i Natalii Portman.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies