Proč zůstat svobodný?

Dokud je člověk svobodný a užívá si nekonečného množství volného času, zdá se život krásný. Některým tato pohádka po svatbě pokračuje, jiným ne. Proč tedy vlastně zůstat svobodný?
Záběr na muže, který se stal obětí násilí při potyčce

Užívejte si sexuální volnosti

Tím, že zůstanete svobodný, získáváte také svobodu výběru a četnosti svých partnerek. Nejste jednoduše připoutáni k jednomu člověku po zbytek vašeho života a s klidnou hlavou si můžete užívat. Když vás přítelkyně omrzí, zbavíte se jí výrazně snáze, než kdybyste měli podstupovat mnohdy vypjaté rozvodové řízení.

Jste správný muž? Dělejte si co chcete ...

Když jste svobodní, můžete jít kamkoliv chcete a dělat cokoliv, co chcete. Nikdo vás v ničem neomezuje a vy máte spoustu času na svoje osobní zájmy a záliby a to kdykoliv chcete. Doma si vystačíte, nekupujete žádné zbytečnosti a nikdo vám neříká, co je pro vás nejlepší... Ano, zůstat svobodný má velká pozitiva...

Zajímavosti a rady - budujte kariéru

Být svobodný, znamená mít nejen plno času na své zájmy, ale tento čas, který byste normálně věnovali rodině, můžete využít i k budování kariéry. Věnujte práci dlouhé hodiny, pracujte o víkendech a využijte možnosti se finančně zabezpečit. V klidu a bez výčitek zvolte i časově nejnáročnější zaměstnání. Na manželství čas příjde později.

Můžete spolu žít i bez svatby

Nechcete se oženit, ale přesto toužíte po tom se usadit? Žijte tedy se svou přítelkyní jen tak „na psí knížku“. Tento druh partnerského soužití je u nás stále více rozšířený.

 

Převážně mezi mladými Čechy převažuje názor, že pokud se dva mají skutečně rádi, nepotřebují k tomu „nějaký papír“. Jak už jsme zmiňovali, rozchod není provázený soudními tahanicemi a vše se řeší domluvou. To ovšem není záruka klidného rozchodu.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak svět dobýval vesmír?

Kondomy - vše o nich...

Kuriózní sexuální zranění - ve stopách Angeliny Jolie?

Známé sexuální obyčeje na světě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies