Proč ženy lžou?

Přiznejme si to… Občas lžeme všichni. Jsou situace, ve kterých raději použijeme milosrdnou lež, než abychom dotyčnému ublížili nebo jej uvedli do rozpaků.

Fotografie ženy, která komunikuje s mužem

 

Existují rození lháři a manipulátoři, kteří už někdy ani nejsou schopni rozeznat realitu, co je pravda a co sobě a okolí nalhávají. Pak jsou tu ale takoví jedinci, kteří zalžou s dobrými úmysly a chovají se podle zásady - hlavně neuškodit! Můžete se třeba ocitnout v situaci, kdy jsou do toho zapleteni další lidé na kterých vám záleží. Nejen že se snažíte ochránit svou pověst, ale také tu jejich. Proto je důležité umět rozlišit úmyslné a neúmyslné lhaní. Úmyslné lhaní je prováděno osobou, která jedná podle, manipuluje, ubližuje a obecně vzato jsou pro takovou osobu pocity druhých nepodstatné a méněcenné. Je jim jedno komu tím ublíží, hlavně když to nejsou oni sami.

 

Nechcete zklamat jejich důvěru a hlavně nemáte právo rozhlašovat do světa soukromé věci vašich přátel či známých. Ne bez jejich souhlasu. A pokud jste v situaci, kdy cítíte, že vám partnerka lže, ale nejste si stoprocentně jistí, můžete ji požádat, aby vám příběh zopakovala, že jste ji třeba pořádně nerozuměl. Pokud se bude vyhýbat a bude se vykrucovat, že už vám to přeci řekla, většinou když vám bude lhát, už nedokáže historku zopakovat stejně jako napoprvé.

 

Každodenní, laskavé, malé lži, které ženám usnadňují život

 

Budí vás partnerka o pár minut dřív a tvrdí, že je třeba 8 hodin ráno, i když to není pravda a je teprve 7:45? Mluvíme tady hlavně o vztazích, kdy spolu nějaký čas žijete a víte o sobě dostatek informací. Tím, že vás vzbudí dřív, vám vlastně říká, že vás miluje a tolik ji na vás záleží a myslí to s vámi dobře, že vám chce dopřát čas navíc. Třeba si všimla, že po zazvonění budíku, se vám chce ještě pár minut válet v peřinách, než vstanete a pak pobíháte celí zmatení a nestíháte. Některé ženy pomáhají vám mužům různými maličkostmi zlepšit život, protože jim na vás záleží a mají vás rády. K ženám takové věci prostě patří. Podle těchto náznaků také poznáte, jestli z ní bude v budoucnu starostlivá a milující matka vašich dětí.

 

Neúmyslné lhaní - muži svých chováním nutí ženy lhát

 

Pokud třeba z duše nenávidíte jednu z jejích kamarádek a budete o ní vždy mluvit ve špatném světle, tak ji vlastně nutíte lhát. Když se spolu budou chtít sejít na kafe nebo půjdou nakupovat, pak vám raději zalže a sdělí jméno jiné kamarádky, abyste se zbytečně nerozčiloval. Žena také nemá právo mluvit do toho, s kterým kamarádem se můžete bavit a s kterým ne. Proto se nikdy nechovejte tak, jak byste si nepřál, aby se k vám chovala vaše partnerka.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies