Proč to mají chlapi jednoduší? Protože jsou šťastnější!

Máte to zkrátka v životě snadnější oproti něžnému pohlaví. Ale jak je to možné? Zřejmě vás netíží tolik vážných problémů a komplikací, které se týkají žen. Víte co to je, řešit každý den co si vzít na sebe, aby to dokonale ladilo? Vám je jedno, zda máte červené boty a hnědou peněženku, ale ženská tohle řešit prostě musí.

Fotografie muže, který v poli odhazuje svůj klobouk

Platí to vždy?

Hmm, zas takové štěstí nemáte. I vám někdo občas hází klacky pod nohy a prudí vás. Ale opět tady máte navrch. Řešíte problémy jednodušší cestou než ženské a tolik vás to nežere. Máte pocit, že to zrovna jednoduché nemáte? Řešíte co na sebe, kdy se zajít ostříhat, kde vám jde vidět nějaké to kilo navíc, že vás kamarád nepozval na oslavu? Aha, že by metrosexuál? Pak to máte stejně složité jak ženské. Pojďme se tedy podívat, proč to normální chlapi mají jednoduší.

Ohoz? No problem

Chlap ráno vstane, hodí na sebe to, co mu přijde jako první pod ruce, hotovo a nic neřeší. Ženská ráno vstane a už stresuje, co si vezme na sebe. Minimálně třikrát se převleče, protože to prostě neladí. Vy se jen bavíte, co? Nemusíte kombinovat barvu bot a tašky či peněženky. Vystačíte si se třemi páry bot, z toho jsou dvoje tenisky a jedny černé. Že je někde něco pokrčené? Blbost, je to dobrý, toho si stejně nikdo nevšimne. Při špatném pohybu se vám nerozepne podprsenka a vy nehodíte prsa někde u pupku. A pokud vašim oblíbeným kouskem není kilt, tak vás nerozhází ani letní větřík vesele zvedající dámské sukýnky.

I do chomoutu jdete šťastni

A to se říká, že se chlapi svatby bojí jako čert kříže. Není jediný důvod! Přinejmenším vás nemusí děsit útrata. Vždyť jen smoking vás vyjde několikrát levněji, než šaty vaši vyvolené. Pokud jde o svatební přípravy, taky se nepřetrhnete. Možná jen prstýnky budou něco stát. A hlavně vaše příjmení zůstává i dále vašim příjmením.

Těhotenství? Premenstruační syndrom?

Tohle kdyby vás potkalo, už si tak šťastně žít nebudete. Nikdy na vlastní kůži nezažijete nechtěné těhotenství, ranní nevolnost nebo porodní bolesti. Za to můžete být pěkně nešťastní z výše alimentů. A prementruační syndrom? Buďte šťastní, že to neznáte. Prsa i hlava k prasknutí o bolestech břicha ani nemluvě. Na druhou stranu, špatná nálada a naříkání ženušky v tomto období, dokáže taky pěkně potrápit.

Co dál?

Pro vás je toho šťastnějšího ještě dost. Při dlouhé cestě autem, nemusíte jezdit z benzínky na benzínku, protože tamten záchod byl otřesný. Pro vás je čůrací místo snad všude. To vám ženské závidí. Nikdo vás nenutí holit si nohy, každé ráno trávit několik minut před zrcadlem, aby váš vzhled byl reprezentativní. Netytláte na sebe krémy proti vráskám, nemusíte si dávat smradlavé barvy na vlasy, protože u vás se vrásky a šedivé vlasy rovnají charisma. Tohle všechno a mnohem víc z vás dělá šťastnější bytosti, které tím pádem i životem proplouvají o něco snadněji.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies