Proč si zajít na pivo?

Těch důvodů je opravdu hodně. Proč si taky ten zlatý mok nedopřát?! Chlapi je třeba se pořádně zapojit a držet naši zemi na vrcholu pijanů piva. Jen si prolívejte hrdlem jeden z nejstarších nápojů na světě. I ženské by se měly pořádně napít, v pivíčku se totiž ukrývá zdraví i krása.

Fotografie zachycující tři sklenice s pivem

Vybičuje hormony

Zapomeňte na červené víno, které se všude doporučuje jako ochrana před nejrůznějšími nemocemi a dejte si raději pořádně vychlazené pivo. Když se budete oddávat pivním orgiím, budete mít brzy v krvi daleko více vitaminu B6, než kdejaký vinař. S pivem se nacucáte také selenu, horčíku, vápníku vitaminu B12 a hlavně do sebe dostanete estrogen!!!

Po cvičení? Pivo!

Až si budete v posilovně dávat do těla, nebo pojedete protáhnout tělo na kole, odměňte se pivem. Uděláte dobře, uhasíte žízeň a ještě tělo zásobíte vitaminem a minerálem, pak bude moci pěkně regenerovat.

Ženským rostou prsa a chlapům vlasy

Říká se, že ženským po pivě rostou prsa, něco na tom asi bude, když vezmeme v úvahu zmiňovaný estrogen. Vy pánové můžete podpořit růst vlasů. Opláchněte si hlavu čas od času pivem a brzy budete obdarováni bujnou kšticí.

Dej si pivo a spíš jako dřevo

Máte problémy s usínáním? Možná za tím bude workoholismus nebo něco podobného, ale snad by to mohlo vyřešit právě pivo. Dejte si preventivně před ulehnutím sklenici dobrého piva a budete spát jako miminko. Ptáte se, čím to je? Pivo obsahuje chmel, kyselinu nikotnovou a laktoflavín, což jsou přírodní sedativa, která s nespavostí okamžitě zatočí.

S pivem do stovky

Piješ pivo? Budeš déle žít. Prý je to i vědecky potvrzeno. Takže, až do důchodu si dejte jedno nebo dvě piva denně a budete tu strašit ještě hodně dlouho. Vše to souvisí s pozitivním účinkem piva na kardiovaskulární systém a také s tím, že pivo neobsahuje cholesterol a vlastně vůbec žádné tuky.

Jiné než zdravotní důvody

I ty se najdou. Pivo je rozhodně lepší než ženská. Proč? No protože i po měsíci je s ním sranda, dáš si piv kolik chceš, dáš si ho klidně na veřejnosti a nikdo s tím nemá žádný problém. Nestojí moc peněz, když přejdeš na jiné, neznamená to pro tebe žádný problém, zvládneš několik kousků za sebou a hlavně pivo nemá matku!!!!

Takže na zdraví!!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.3 Počet: 3 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies