Proč si neustále kupujete nové mobilní telefony?

Někteří si je kupují, protože chtějí vyzkoušet něco nového, jiní se nechají strhnout davem a jiní si je kupují jen výjimečně, když se jim nějak porouchá. Kam se řadíte vy?

Proč si neustále kupujete nové mobilní telefony?

 

Nepřipadá vám to zbytečné, že mrháte svými penězi na něco, co nepotřebujete, neboť již jeden telefon máte doma? Vždyť se nemusíte řídit lidmi kolem vás, kteří vás bez posledního modelu vidí jako ubožáka, který na něj nemá. Ono “nové” nemusí být nutně vždy to “nejlepší”.

 

Nenechte se strhnout davem. A neplatí to jen v případě pořízení nového telefonu. Lidé obecně utrácejí nehorázné sumy peněz za věci, které vlastně ani nepotřebují. Kdysi lidé přemýšleli jinak. Samozřejmě, že neříkáme, že kdysi bylo líp. Kdepak.

 

V každém období najdete pozitiva i negativa. Ale když se tehdy něco pokazilo, lidé hned nemysleli na novou ledničku, novou skříň a podobně. Dnes si koupíte boty, které se vám do několika týdnů či měsíců rozpadnou. Avšak v dobách minulých kvalitní boty vydrželi i několik let.

 

Nejprve přemýšleli, jak ty věci opravit a dokud fungovali, nechávali si je a byli spokojení. Dnes máte lehce poškrábaný displej na telefonu a hned už přemýšlíte o koupi nového či jste jej již po 5 minutách od škrábnutí objednali. Žijeme v konzumní společnosti a bohužel se už při výrobě většiny produktů počítá s tím, že si je my - spotřebitelé dlouho v držení nenecháme.

 

Nejčastější důvody, proč si kupujete nový mobil

 

  • Telefon je zastaralý
  • Došlo k jeho poškození
  • Objevil se nový model vašeho oblíbeného výrobce
  • Přečetli jste si zajímavou recenzi

 

Na co byste neměli zapomenout, když si budete vybírat nový mobil?

 

V posledních letech jsou už takovou samozřejmostí smartphony. Je pravda, že je s nimi život jednodušší. Při výběru se zaměřte na jemnost displeje. Ta by měla být minimálně 300 ppi. Počítejte s operační pamětí alespoň o velikosti 2 GB.

 

U operačního systému iOS vám klidně postačí i 1 GB RAM, ale u Androidů jsou 2 GB minimální hranicí. Paměť vnitřního úložiště by měla mít 16 GB. Nemusíte mít strach, že paměť nevyužijete. Kvůli stahování obrovského množství aplikací se vám paměť hodně rychle zaplní.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies