Proč sakra předstírají orgazmus?!

Třeba to zrovna ta vaše nedělá, ale člověk fakt nikdy neví. Ženské jsou pěkné, záludné potvory a málokterý chlap pozná, zda to jen tak dobře hraje nebo opravdu prožívá díky vám tu pravou slast. Když to dělají, tak jaký je ten pravý důvod si vykřičet hlasivky?! 

Poprsí

Sama si nevěřítělo

Pro chlapa asi nejpřijatelnější důvod, proč ženská předstírá vyvrcholení. Co se jí týče, už to tak příjemné není. Co za tím může být? Možná její neschopnost dosáhnout orgazmu. Ne, nebojte se, za to fakt nemůžete vy, vaše výbava ani nic jiného. U žen celkem častý problém a než aby vám to vysvětlovala, raději udělá, že se dělá. Její pochybnosti ovšem mohou souviset i s nějakým nepříjemným sexuálním zážitkem, možná by bylo fajn s ní o tom pokecat.

Je to altruistka!

Cože altruistka? Ano, ženská, která to dělá ve váš prospěch. Nechce pošramotit vaše ego a proto pro vaši radost z plna hrdla zařve a předvede pár orgazmických křečí. Má to za sebou a vy se tetelíte nad tím, jak jste jí to dobře udělal. Přitom celou dobu vypadá, že si to opravdu užívá. Zatíná vám nehty do zad, zakousne se vám do paží a v hlavě si přitom zpívá svou oblíbenou hitovku. To je pecka, co ty ženské dovedou. Zkuste ji to vrátit ...uspějete?

ženaAbyste už neprudil

Tak tady patří velká skupina orgazmických hereček. Tahle to nedělá ani kvůli vám, hlavně aby to měla co nejrychleji za sebou. Možná zrovna nemá náladu, bolí ji hlava a nebo ji to možná s vámi vůbec v posteli  nebaví. Pár hlasitých výkřiků rychle pomůže tomu, aby váš sexuální apetit měla z krku a dostala jinou odměnu, kvůli které s vámi možná je.

Povzbuzuje sama sebe

Tahle kategorie je v pohodě. Její vzdechy vás vzrušují, no a některé z nich se takto vzrušují samy. Hlasité, intenzivní vzdechy jsou během sexu příjemné vám i jí, takže tahle situace je vlastně žádoucí a užijete si ji oba.

Co když poznáte, že vaše drahá polovička patří mezi ty, které orgazmus předstírají? Teda asi budete jeden z mála a je to známka pozornosti, ještě by vás měla nakonec pochválit. Zvědavost vám asi nedá, nechat jí v tom pokračovat a nepoložit otázku proč tomu tak je. Bude dobré si o tom otevřeně promluvit a zjistit proč je třeba orgazmus předstírat, třeba problém vyřešíte a teprve potom uslyšíte ten opravdový křik. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies