Proč muži žárlí na vibrátory?

Vibrátor může být některými muži chápán jako konkurence a prostě na něj žárlí, že dokáže partnerku uspokojit rychleji a lépe než oni. Ale to přece vůbec nemáte zapotřebí.

Luxusní dámský vibrátor

 

  • Vibrátory skutečně nejsou žádnou hrozbou

 

Na vibrátory žárlí především muži, kteří mají nižší sebevědomí. To, že si ho partnerka pořídí ještě neznamená, že ji nestačíte vy. Někteří jsou neznalí ženské anatomie a prostě se jim už delší dobu nedaří uspokojit svou partnerku. Využijte vibrátor k dráždění míst, na které svými prsty či penisem nedosáhnete. Vibrátory poslouží i k objevování nových cest k ženské rozkoši. Staňte se objevitelem.

 

Nemusíte na ně žárlit či je partnerkám zakazovat. Sex není jen o orgasmu. Občas byste ho měli nějak oživit či okořenit, abyste nespadli do nudného stereotypu. Sexuální pomůcky obecně nejsou určeny jen lidem, kteří jsou momentálně bez partnera a tudíž nějakou dobu nevedou kvalitní sexuální život.

 

Kdepak. Používají ho i lidé, kteří jsou s partnerem více než spokojeni. Podle jejich názoru používání hraček sex pouze vylepšuje, avšak musíte k sexuálním pomůckám přistupovat pouze jako k hračce (neživé věci), která slouží čistě jen k jejímu i vašemu uspokojení. Pokud je nebudete chtít používat, nevadí, ale neberte je jako “zlo”, které by mohlo zničit váš vztah s partnerkou.

 

Jestli jste spolu spokojení a žijete v pevném a milujícím vztahu, nemusíte se ničeho bát. Nějaký “stroječek” bez duše nikdy nebude moct nahradit vás a vaše spojení s partnerkou. A tím spojením nemáme na mysli splynutí vašich těl, ale splynutí duší. Lásku, něhu a porozumění ji dokážete předat jen vy. To si pamatujte.

 

  • Užívat si můžete i společně s partnerkou

 

Vibrátory využijete při předehře, při samotném sexu a dokonce i po něm, tedy v případě, že jste byl rychlejší než partnerka nebo si jednoduše žádá přídavek. Někdy jsou ženy více při chuti a s jedním orgasmem se prostě nespokojí. Vibrace se vám mohou také zalíbit. Pro muže existují různé vibrační kroužky nebo můžete vyzkoušet i vibrátory vyráběné přímo pro páry. Potěší vás oba najednou.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies